Startují fotbalové soutěže: okresní přebor, třetí třída, 1. A a 1. B třída

Lucie Steklá 2018-03-23 08:36:00

Okres Louny (id, lus) Podle plánu by se o víkendu měly rozeběhnout okresní fotbalové soutěže, a také krajské 1. A třída a 1. B třída. Předpověď již slibuje jarní počasí, které snad umožní odehrání všech naplánovaných zápasů.

V Okresním přeboru přivítá v prvním jar-ním kole v sobotu 24. března Libčeves Cítoliby, Výškov Dobroměřice, Žiželice Vroutek, Vrbno Slavětín, Blatno Peruc a Krásný Dvůr Kozly. Výkop utkání je v 15 hodin.

Nejvyšší okresní soutěž vedou po podzimu Lenešice s desetibodovým náskokem nad K. Dvorem, třetí jsou Cítoliby. Ze zástupců Lounska je na čtvrtém místě rezerva Dobroměřic, pátý Výškov, šesté Kozly, de-sátá Libčeves a jedenáctá Peruc. Tabulku uzavírá na dvanáctém místě se třinácti body Slavětín, na třináctém (12 bodů) Vrbno a poslední Panenský Týnec (11 bodů).

Ve stejný den startuje 3. třída, kde jsou za-tím v čele Staňkovice před druhým Ročovem a třetí rezervou Černčic. Pátý je Chožov, sedmé béčko Chlumčan, osmé Koštice, desáté Líšťany, rezerva Cítolib je na posledním 14. místě. V sobotu 24. března od 14 hodin sehrají Měcholupy zápas s Holedečí. Další utkání začínají v 15 hodin. Chlumčany zajíždí do Ročova, Lišany do Lubence, Staňkovice do Chožova a Černčice B do Hluban. Čtrnácté kolo se bude dohrávat v neděli 25. března, kdy od 11 hodin hostí Cítoliby B Líšťany.

Startují také nejnižší krajské soutěže, 1. A a 1. B třída, v nichž má okres Louny jedenáct zástupců. 1. A třída má výkop naplánovaný na sobotní 15 hodinu, již v 11 hodin přivítají v malém okresním derby na svém trávníku Dobroměřice soupeře z Podbořan. Vroutek zajíždí do Března, Kryry přivítají Ervěnice/Jirkov, Postoloprty nastoupí doma proti Kopistům, Domoušice první jarní zápas odehrají na trávníku AFK Chomutov. O vedoucí post 1. A třídy se po podzimu dělí Ledvice s Dobroměřicemi (30 bodů), třetí příčka patří Podbořanům (28), čtvrtá Domoušicům (25), Vroutek je šestý, Kryry osmé a Postoloprty deváté.

Také 1. B třída hned v úvodním jarním kole nabídne okresní derby, a hned dvě. Chlumčany v neděli 25. března doma uvítají Blažim (15 h), Černčiče ve stejný den i čas se-hrají derby s hosty z Nového Sedla. Tuchořice v týž čas i den hrají na hřišti Braňan. Z týmů se v tabulce nejvíce daří Novému Sedlu, které je s 26 body na druhém místě, třetí jsou Tuchořice, které mají jen o bod méně. Ani nováčkům v soutěži se nevede špatně, Chlumčany jsou šesté, Černčice osmé. Nedaří se Blažimi, která je na třinácté příčce.


Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video