Slavné filmové melodie hraje cimbálová kapela

2018-03-24 03:47:00

Žatec (jič) Na již tradičním každoročním Koncertu k přivítání jara v Městském divadle Žatec v sobotu 24. března vystoupí vyhledávaná skvělá cimbálová kapela CMMB. Její členové jsou hudebníci Plzeňské filharmonie a Státní opery Praha, kteří založili pro radost sobě i svých posluchačů cimbálovku.

S brilantním uměním i u nás v Žatci zahrají hudební žánry pro cimbálovku neobvyklé - slavné melodie z filmů Tenkrát na Západě, Sherlock Holmes, Schindlerův seznam, Papirossa a dalších. A samozřejmě zazní také známé slovenské a maďarské čardáše, mezi nimi i ty z nejnáročnějších - Montiho Čardáš a také Uherský tanec č. 5 od J. Brahmse. Ale uslyšíme také variace na známé operetky i na pop muzic, jako je např. hudba od Michaela Jacksona, skupiny Metallica atd. Některé skladby s touto kapelou zazpívá milý host - naše přední mezzosopranistka Edita Adlerová, která v žateckém divadle měla v předchozích letech již dva úspěšné sólové koncerty. Nyní se můžeme těšit na neobvyklé hudební seskupení: housle, viola, kontrabas, akordeon a cimbál a na mistrovské umění hudebníků, hrajících s láskou, nadšením a v nejvyšší kvalitě. A to vše umocněno zpěvem Edity Adlerové. Kapela CMMB - celým názvem Cimbálová muzika Milana Broučka - potěší, udiví, dojme i nadchne a ukáže, co vše a jak krásně a nevšedně nám může cimbálová kapela zahrát! Kdo si nenechá ujít tento Koncert k přivítání jara a přijde v sobotu 24. března v 18 h do žateckého divadla, čeká na něj jistě zážitek plný radosti, překvapení a mimořádných dojmů. 

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video