Buškovice zvládly podzimní dohrávku s Lipencem

2018-04-04 11:07:00

Buškovice (vk) V prvním jarním soutěžním utkání dorazil do Buškovic soupeř z Lipence. Jarní utkání to bylo jen termínově, protože se jednalo o dohrávku 8. podzimního kola. Pro hráče domácího Baníku šlo o důležité utkání. Pokud by jej zvládli, v tabulce by se dotáhli na 3 body k prvnímu místu.

Těžký terén příliš nedovoloval technickou hru, přesto se domácí o kombinaci snažili. Tím drželi hráče Lipence víceméně na jejich půlce a ovládali hru. Hra však probíhala spíše po velké vápno lipeneckých hráčů a často nenásledovala střelba. Vytrvalou hrou se soupeře snažili zlomit, Lipenečtí ale odolávali.

Do druhé nastupovali Buškovičtí s odhodláním vstřelit co nejrychleji branku, která by je uklidnila. To se však nedařilo a na hře se to začínalo projevovat. V 67. minutě došlo ke zlomovému momentu utkání. Jiří Kolář krásnou přihrávkou vybídl k úniku Víta Trocha, který na hranici velkého vápna nezištně přihrál přes bránící hráče na nabíhajícího Václava Kotrce, který se kličkou zbavil brankáře Bendy a střílel do prázdné branky. O čtyři minuty později byl ve vápně sražen Kamil Tesař. Dominik Uldrich zkušeně a precizně provedenou penaltou zvýšil vedení Baníku na 2:0. To byl políček, na který již lipenečtí hráči nedokázali zareagovat.

Další utkání sehrají Buškovičtí 15. 4. v Bezděkově.

Baník Buškovice – Sokol Lipenec 2:0 (0:0)

Sestava: Šmída Ondřej - Koucký Ondřej (68. Tesař Kamil), Uldrich Miroslav, Uldrich Dominik, Bela Lukáš - Trávníček Miroslav, Troch Vít, Kolář Jiří (77. Novotný Marek), Kotrc Václav - Malý Oldřich, Filipovič Josef (52. Umlauf Jakub)

Branky: 67. Kotrc Václav, 71. Uldrich Dominik (PK)

Žluté karty: 31. Kolář Jiří, 51. Trávníček Miroslav.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video