Otevřou hřiště na street workout

Hedvika Fajkusová 2018-05-23 13:48:00

Žatec (hf) – Stavba street workoutového hřiště v Žatci se pomalu ale jistě blíží ke konci. Tento pracovní týden probíhají poslední terénní úpravy a v sobotu se hřiště oficiálně otevře široké veřejnosti. ,,U hřiště bude navíc mobiliář v podobě skříněk, kam si budou moci sportovci odložit věci na převlečení. Během týdne se nainstalují také kamery a na internetových stránkách města tak k náměstí Svobody, Klášterní zahradě a žateckému koupališti přibude i webkamera ze street workout hřiště. Lidé tak budou moci sledovat, kolik momentálně na hřišti cvičí lidí,“ udává Marek Pataky z odboru rozvoje a majetku města.

Slavnostní otevření bude v sobotu 26. května doprovázet bohatý program, při kterém ihned na úvod promluví starostka Zdeňka Hamousová a místostarosta Jaroslav Špička. Představen bude rovněž donátor street workoutového hřiště v Žatci, kterým je jihokorejská společnost Kiswire Cord Czech, která sídlí v Průmyslové zóně Triangle. Firma na jeho výstavbu přispěla městu částkou 300 tisíc korun. Návštěvníci, kteří na akci zavítají, se budou moci těšit také na exhibici týmu Street Hard Workers a novodobého hitu Acroyogy pod vedením Jany Kuklové. Pro všechny odvážlivce je připravena soutěž o věcné ceny a medaile. Přihlásit se může každý, kdo chce předvést svou vytrvalost v základních cvicích s vlastní vahou těla (shyby, kliky, dřepy), které jsou pro profesionální street workoutery denním chlebem. Startovné je zdarma. Pro obecenstvo bude v nabídce rovněž něco k snědku a pití. Začátek je v 15 hodin.   

Napsal(a): Hedvika Fajkusová

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video