Domácí tým fanoušky nezklamal

2018-05-24 08:29:00

Bezděkov (hf) Domácí tým své fanoušky nezklamal a na víkendovém Offroad Trial v Bezděkově vybojoval třetí místo v kategorii Promodified. Posádka z Teamu Klemu ve složení Miroslav Kalbáč ml. a Jan Cabák absolvovala minulý víkend své premiérové soutěžní jízdy. Se speciálně upraveným automobilem totiž závodil v minulých letech zakladatel a ředitel závodu Miroslav Kalbáč st., který letos předal vůz i dlouholeté zkušenosti svému synovi.

,,Trénovali jsme týden před závody bez branek, jen jsme projížděli kopce, abychom viděli náklony a tak dále. Myslím, že teď když jsme se pustili do triálu, tak to vypadalo úplně jinak. S prvním závodem jsme velmi spokojeni. Nečekali jsme takový pokrok, když jsme měli před tím tak málo možností si vše vyzkoušet,“ říká Jan Cabák – spolujezdec Miroslava Kalbáče ml. Atmosféra při závodech v Bezděkově v areálu U rybníka byla skvělá, obzvlášť při absolvování poslední nedělní tratě, kdy se posádka se svým vozidlem Volkswagen Golf dostala do svízelné situace při sjezdu do bahnité jámy, ze které nalezla cestu ven, až po několika pokusech. Diváci si rozhodně přišli na své, k čemuž jim dopomohlo i pěkné počasí, které vydrželo po celý víkend.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video