Lounští triatleti slavili úspěch v náročném duatlonu na Klínech

2018-05-28 12:14:41

Louny, Klíny (pš) Nejtěžším duatlonem v Evropě, za který je považován dlouhý duatlon Krušnoman, odstartoval další ročník seriálu Ford Czechman Tour Českého poháru v dlouhém triatlonu a duatlonu.

Závod proběhl ve sportovním areálu na Klínech v sobotu 12. května a byl současně i Mistrovstvím České republiky. Na startu náročného duatlonu nechyběli ani triatleti z Loun a okolí, kteří museli absolvovat nejprve pět kilometrů v běhu, dále cyklistickou část dlouhou 82 km, která vedla do Německa a závěrečných běžeckých 15 kilome-trů.

Za krásného slunečného počasí s mírným protivětrem slavili úspěch zejména Jan Wainer, který skončil v absolutním pořadí na 5. místě, ve svojí věkové kategorii pak bral stříbrnou medaili.

Další závodník Pavel Švingr, startující za AK Louny, kategorii 65 až 69 let vyhrál a stal se tak mistrem republiky. Další borec Josef Czervoniak z AVZO Raná skončil ve své kategorii na 20. místě, Milan Hudek na 26. místě a konečně Jiří Mildorf, startující za BK Louny, obsadil 30. místo.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video