Čechomor vystoupí v žateckém letním kině

Redakce 2018-06-16 04:43:00

Žatec (red) V rámci svého turné k 30. výročí vzniku zavítá skupina ČECHOMOR také do Žatce. Svůj narozeninový koncert zde odehraje v neděli 1. července v letním kině. Do města chmele přijíždí naživo představit především skladby z novinkového alba Nadechnutí, které v jubilejním roce vydala. Koncert začíná v 19 hodin a jako host na něm vystoupí zpěvačka Martina Pártlová. Vstupenky lze zakoupit v předprodeji přes síť Ticketstream, v Žatci pak ještě v cestovní kanceláři JAROTOUR, dále v pobočkách INVIA, a to v Žatci, Kadani a Lounech. V Kadani jsou k dostání ještě v MK Tour a v Chomutově je pořídíte v Informačním centru.

Skupina Čechomor si své příznivce i respekt kritiků získala především nápaditým aranžmá a osobitou interpretací hudby, jejímž základem byly a jsou lidové písničky. Od přelomového roku 2001, kdy Čechomor získal tři ceny Anděl (jako skupina roku, za album Proměny i za stejnojmennou skladbu), uběhlo 17 let. Skupina za tu dobu koncertovala nejen doma a na Slovensku, ale i v celé Evropě, procestovala Severní Ameriku, Austrálii i Asii. Spolupracovala s několika výraznými hudebními producenty (např. Ben Mendelson, Gerry Leonard), vystupovala společně s několika symfonickými tělesy, japonským hudebníkem Joji Hirotou, s americkou písničkářkou Suzanne Vega a spoustou dalších. Hudebníci seskupení kolem lídrů skupiny Františka Černého a Karla Holase s hostující zpěvačkou Martinou Pártlovou v posledních letech výrazně pracovali na novém modernějším zvuku, výraznějším aranžmá a také na novém repertoáru. Album Nadechnutí je toho důkazem.

Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video