Prezident Zeman debatoval s lidmi v Lišanech, kde ho volilo 94 procent občanů

Lucie Steklá 2018-06-21 11:06:00

Prezident Miloš Zeman na své třídenní návštěvě Ústeckého kraje ve středu 20. června debatoval s lidmi v Lišanech u Postoloprt. Do Lišan, obce se 170 obyvateli prezident dorazil krátce po čtvrté hodině odpolední. Vzácnou návštěvu přivítal starosta obce Josef Hořejší.

 Lišany jsou z celé České republiky nejúspěšnější obcí Miloše Zemana ve druhém kole prezidentských voleb. Setkání s občany se uskutečnilo v prostoru před obecním úřadem a celé proběhlo v poklidu. Miloš Zeman dostal jen jeden negativní dotaz. Prezident se zde, stejně jako v Bečově, zapsal do pamětní knihy obce a dekoroval prapor obce pamětní stuhou. 

Poslední den návštěvy, ve čtvrtek 21. 6. 2018, zavítá Zeman znovu do Bíliny, kde je starostou hejtman Ústeckého kraje Oldřich Bubeníček. V Bílině byl prezident už při své poslední návštěvě kraje před osmi měsíci. Třídenní návštěvu zakončí prezident na zámku Jezeří u Mostu, pod nímž leží hnědouhelný důl. Uskuteční se zde závěrečná tisková konference.

Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video