Chaozz na Povaleči. Třídenní festival v zámeckém areálu začíná ve čtvrtek

Iveta Drlíková 2018-08-01 14:08:00

Tento víkend můžete prožít v krásném prostředí zámeckého areálu ve Valči, který se nachází ve stejnojmenné obci na pomezí podbořanského a karlovarského regionu. Právě zde proběhne od 2. do 4. 8. další ročník multižánrového festivalu Povaleč. Pravidelní návštěvníci už vědí, že je čeká třídenní porce nejenom muziky, ale i divadelních představení, výstav nebo filmových projekcí. Nováčci pak budou určitě příjemně překvapení jak prostředím, tak neotřelou programovou skladbou. Letos na třech scénách zahraje například Hentain Corporation, Už jsem doma, Poletíme, Jolly Jocker, znovuzrozená hip-hopová partička Chaozz, nebo také Sváťa Karásek a desítky dalších účinkujících. Povaleč nepatří k masovým festivalům, i v tom je jeho kouzlo. Navíc, kde jinde byste narazili na podium uprostřed ovocného sadu? Kompletní harmonogram najdete na festivalových stránkách www.povalec.cz. Akce nemá za sebou žádného obřího sponzora, i tak je vstupné více než symbolické.

„Vstup do areálu není zdarma, přesto výši vstupného, které zaplatíte, necháváme na vás. Nicméně apelujeme na všechny návštěvníky, aby přispěli alespoň minimální doporučenou částkou, která činí 300 korun. Festival je na vstupném závislý a vedle výdělku z barů jde o zásadní položku v rozpočtu festivalu, bez níž by nemohl existovat,“ vzkazují pořadatelé. Pokud sáhnete do kapsy ještě hlouběji, kromě originální pásky na ruku, získáte i další bonusy navíc. „Vstup do areálu je možný od čtvrtka až do neděle nonstop. Můžete tedy v klidu přijet dříve a naopak odjet, až se do sytosti vyspíte,“dodávají pořadatelé.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video