Výstava Dům 2018 je minulostí, za tři týdny se chystá Člověk v přírodě

Lucie Steklá 2018-08-22 13:50:41

Zhruba stejný počet návštěvníků prošlo branami lounského výstaviště při srpnové výstavě Dům. Během uplynulého víkendu to bylo 16 828 osob. Vybavení do domu či bytu, ale i na balkon či zahrádku tam nabízela více jak stovka výrobců.

 „Výborný byl pátek, počasí přálo a návštěvníků na tradiční výstavu dorazil vysoký počet, stejně jako v sobotu, kdy bylo výstaviště plné do druhé odpolední. Největší propad v návštěvnosti jsme zaznamenali v neděli odpoledne. Bylo velmi teplo a lidí přišlo málo,“ řekla Irena Spilková z pořadatelské společnosti Diamant Expo. Podle jejích slov finišují přípravy na další výstavu v areálu lounských Masarykových sadů - Člověk v přírodě, která se uskuteční za tři týdny. Tradiční výstava drobného zvířectva a chovatelských potřeb se koná ve dnech 7. až 9. září a v jejím rámci se uskuteční také soutěž o nejhezčího voříška Lounského výstaviště. Zářijová výstava je spojená s výstavou Potravinářský a nápojový salón a také výstava Řemesla a kreativita. Loni na ní návštěvníci našli stánky sedmi desítek vystavovatelů, podobně tomu bude v letošním roce. 

Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video