Kam vyrazit o víkendu na Žatecku, Lounsku a Podbořansku

2018-09-07 08:24:44

Kulturní tipy.

ŽATECKO

PÁTEK 7. ZÁŘÍ

Stará papírna Žatec: Kaktusy a sukulenty – prodejní výstava kaktusů. Od 9 do 17 hod.

SOBOTA 8. ZÁŘÍ

Stará papírna Žatec: Kaktusy a sukulenty – prodejní výstava kaktusů. Od 13 do 17 hod.

NEDĚLE 9. ZÁŘÍ

Žatec, park: Zahájení společných vyklusů trenérů, dětí a jejich rodičů v parku, mohou se účastnit i nečlenové klubu - veřejnost.

Žatec, Evangelický kostel: Nedělní bohoslužba. Vždy od 11 hodin.

LOUNSKO

PÁTEK 7. ZÁŘÍ

Kino Svět Louny: Kubík hrdina – premiéra ČR. Animovaný příběh mladého kulíka zlatého, který má problémy naučit se létat a migrovat se svou rodinou do teplých krajin. S pomocí několika kamarádů je schopen přežít ve světě plném nepřátel a nakonec je i oslavován jako hrdina. Také v sobotu a neděli. Od 15 hod.

Slender Man. Také v sobotu a neděli. Od 17.30 hod.

Upgrade – premiéra ČR. Drsné akční sci-fi o chlapovi, který se nechal nepatrně vylepšit, aby mohl znovu stát na vlastních nohou. Aby se mohl pomstít. Také v sobotu a neděli. Od 20 hod.

Sestra – démonická řádová sestra z hororu V zajetí démonů 2 se vrací, aby šířila zlo ze záhadného kláštera v Rumunsku, ve kterém řád jeptišek ukrývá děsivé tajemství. Horor. Také v sobotu. Od 22 hod.

Městská knihovna Louny: Burza knih – pravidelně každou první středu až pátek v měsíci naleznete ve vestibulu knihovny ke koupi vyřazené knihy z oddělení naučné literatury, beletrie i dětského. Od 9 do 18 hodin.

KD Zastávka Louny: Taneční kurzy pro mládež. Od 17 a 20 hod.

Stodolní divadlo penzionu Za dubem, Peruc: Dožínky - dík za chléb pro příští rok. Přednáška přední české etnografky Lydie Petráňové v rámci doprovodného programu XI. Krajských dožínek Ústeckého kraje. Od 17 hodin.

SOBOTA 8. ZÁŘÍ

Kino Svět Louny: Hotel Transylvánie: Příšerózní dovolená. Také v neděli. Od 10 hod.

Úžasňákovi 3D. Od 13 hod.

Městys Peruc: XI. Krajské Dožínky 2018 – výstava zemědělství, řemesel a výrobků našeho kraje. Zahájení od 11 hodin.

NEDĚLE 9. ZÁŘÍ

Vernerův mlýn, Brloh: Kozlík – pohádka pro děti. Jeden z nejslavnějších norských příběhů. Pohádka získala několik mezinárodních ocenění. Pro děti od 3 let. Od 15 hodin.

PODBOŘANSKO

PÁTEK 7. ZÁŘÍ

Podbořany: Tradiční páteční trhy. Od 7 do 17 hodin.

SOBOTA 8. ZÁŘÍ

Město Blšany: Loučení s létem a Svatováclavský jarmark – 9. ročník jarmarku, 15. ročník Loučení s létem Turnaj v nohejbale – sportovní dopoledne pod taktovkou bratrů Ležáků, slavnostní zahájení na náměstí ve 12.45 hod, Béreš, Kryrské mažoretky, Nedivadlo Piškot, Power of Dance, Jakub Děkan, Kabát revival, lunaparkové atrakce, jarmark, koně, večerní zábava se skupinou Elements. Od 9 hodin.

Město Podbořany: Pěšky městem Podbořany – 11. ročník pochodu městem pro rodiny s dětmi, v cíli u vodní tvrze v Hlubanech občerstvení, opékání buřtů, prohlídka výstavy. Start před KD Podbořany od 9 do 11 hodin.

Buškovice, kostel Narození Panny Marie: Poutní mše svatá, kterou bude sloužit podbořanský děkan Alexander Siudzik. Od 14 hodin.

Boží muka u Valova: Požehnání Božích muk – požehnání zrestaurované památky provede otec Alexander Siudzik z Podbořan. Zve okrašlovací spolek Budíček. Od 15.30 hodin.

NEDĚLE 9. ZÁŘÍ

Kostel Podbořany: Nedělní mše svatá. Od 9 hodin.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video