Úvod   /   Zprávy   /   Z Arménie do jeskyně

Z Arménie do jeskyně

2018-09-22 07:01:00

Louny (ms) Vrchlického divadlo zahajuje v září 16. sezonu velmi pestře. Během tří dnů se ocitneme ve třech různých světech. V pondělí 24. září přivítá hlediště nové příběhy mladého dobrodruha Ladislava Zibury - tentokrát se vydává do Arménie, Gruzie a Náhorního Karabachu. Putuje po těch nejzapadlejších vesnicích, aby mohl naslouchat příběhům místních a načerpat něco z jejich moudrosti. Alkohol teče proudem a mladý dobrodruh důvěrně poznává kulturu plnou pohostinnosti, rozhodných slov a nostalgie po sovětských časech. Své zážitky z kavkazského putování líčí Zibura s humorem a ironií, pro které si získal popularitu nejen u příznivců cestopisů.

Ve světě komorní hudby se ocitneme v úterý 25. září s Triem Incendio - Karolína Františová (klavír), Filip Zaykov (housle) a Vilém Petras (violoncello) nás potěší skladbami Josepha Haydna, Bohuslava Martinů a Ludwiga van Beethovena.

Nejdéle hraným představením jednoho herce v historii Brodwaye je Caveman. Po jeskynním muži se dokonce jmenuje 44. Západní ulice v New Yorku – Caveman Way. Představení autora a herce Roba Beckera si získalo obrovskou popularitu i u nás a v režii Patrika Hartla v něm excelují Robert Holík nebo Jakub Slach. Přijďte se podívat, který z nich přijede do Loun.

V divadelní pokladně pomalu mizí vstupenky na říjnová představení a koncerty, v prodeji stále jsou vstupenky na abonmá C a KPH. Na Zastávce vypuknou v neděli 23. září pravidelné Taneční čaje, tak se přijďte podívat, co je po prázdninách nového.

Pokladna divadla sídlí stále v bočním vchodu z ulice Osvoboditelů, tudy k nám do divadla budete přicházet i na představení, děkujeme Vám za pochopení. 

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video