Gynekologickou ordinaci v Lounech po MUDr. Houskovi převzal mladý lékař MUDr. Jakub Vykouk

2018-10-03 11:30:00

Louny (PI) Od začátku letošního roku provozuje gynekologickou ordinaci po MUDr. Josefu Houskovi v lounské poliklinice mladý lékař MUDr. Jakub Vykouk.

Do Loun přišel doktor Vykouk z nemocnice ve Slaném, kde pracoval od roku 2009 jako gynekolog - porodník. Právě s tímto nemocničním zařízením má dobré zkušenosti. „Dávám ženám na výběr, ale u nemocnice ve Slaném jim mohu přesně říct, jak vše bude probíhat, od otevření dveří až po samotný výkon,“ vypráví mladý lékař. V současné době slouží také jako lékař na Gynekologicko - porodnickém oddělení v Rakovníku, se kterým také úzce spolupracuje.

Gynekologicko-porodnickou ambulanci MUDr. Jakuba Vykouka najdete ve třetím patře polikliniky v Lounech. „Ordinaci jsme přestěhovali na stejné chodbě o místnost dále, abychom mohli provést kompletní rekonstrukci, ordinaci i sesternu jsme sladili do příjemné fialovo-bílé kombinace barev a vybavili novým nábytkem a přístroji, “ uvedl k tomu gynekolog a porodník Jakub Vykouk.

Ordinace jde s dobou, webové stránky (www.vykouk.cz) i facebookový profil slouží k objednání, i jako poradna a jsou na nich zveřejňovány aktuální informace, například o dovolené či změně ordinačních hodin.

Gynekologická ambulance přijímá nové pacientky. Objednat se můžete prostřednictvím webových stránek www.vykouk.cz nebo telefonicky na čísle 415 620 335. Pozitivní zprávou je, že Vás většinou objednají do druhého dne. Ordinační hodiny jsou následující: pondělí 8 – 12, 13 – 14 hodin, úterý 8 – 12, 13 – 15 hodin, středa 13 – 16.30 hodin, čtvrtek 8 – 12, 13 a 15 hodin a pátek 8 – 11.30 hodin. 

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video