Do městyse přijedou Iva Hüttnerová, Hanka Křížková a Zdeněk Troška

2018-11-03 05:40:00

Cítoliby (caj, oú) Na talk show hereček Ivy Hüttnerové a Hanky Křížkové srdečně zve úřad městyse Cítoliby. Vstupenky si můžete již nyní rezervovat na úřadě. Obě dámy povypráví řadu historek ze života i svých profesí v neděli 4. listopadu od 19 hodin.

Iva Hüttnerová je výjimečná svými aktivitami. Je herečkou, malířkou, moderátorkou, spisovatelkou a k tomu ještě manželkou, matkou a babičkou. Všechno ji to hrozně baví. V lednu měla výstavu v litoměřické galérii. V současnosti hraje také ve hře Manželské štěstí aneb Hospodyně na zabití v Divadle U Valšů a v Semaforu.

Hana Křížková vztah k muzice zdědila po rodičích. Tatínek dirigoval divadelní orchestr, hrál na různé hudební nástroje a maminka krásně zpívala a v mládí hrála ochotnické divadlo. V roce 1982 nastupuje profesionální dráhu, kdy hostovala v karlovarské skupině Metronom. V roce 1988 získala stříbrnou Bratislavskou lyru, Cenu diváků a Cenu novinářů. V roce 2002 debutovala ve filmu Andělská tvář. Zpívala v muzikálu Drákula. Krysař, americkém crazy muzikálu Jeptišky a mnoha dalších. Ovšem její srdeční záležitostí je stále swing, šanson a blues.

V kanceláři úřadu městyse Ročov si můžete zarezervovat vstupenky i na pořad režiséra Zdeňka Trošky. Toho na sále Dělnického domu doprovodí v pondělí 26. listopadu od 19 hodin zpěvačka Simona Klímová.

Známý český režisér Zdeněk Troška povypráví nejen o filmech, které všichni známe, ale i o jídle a dietách, žrádle a dobrotách ve všech podobách, tedy i v té vánoční podobě! Jak vznikl takový dříve nenáviděný, dnes milovaný vánoční králík na smetaně nebo kapr na křenu, diváci uslyší v tomto pořadu!

Simona Klímová doprovodí talk show písničkami. Zazní zde klasické vánoční melodie, lidové písničky a koledy jak je známe…Nesem vám noviny, Štědrej večer nastal, Veselé vánoční hody. Vtip, humor a nadsázka je mottem celého večera.

Pořad je koncipován do dvou bloků o délce zhruba 60 – 80 minut s přestávkou, během které mají diváci možnost zakoupit si CD Simony nebo dva díly kuchařky pana Trošky s názvem „NEBE V HUBĚ“ – Chrocht, chrocht, popř. „ NEBE V HUBĚ 2“ – aneb Čertův švagr! 

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video