Novým ředitelem divadla se stal Jakub Bielecki

Lucie Steklá 2018-11-05 09:05:00

Louny (lus) Z výsledku výběrového řízení na obsazení pozice ředitele Vrchlického divadla vyšel jako vítěz Jakub Bielecki (na snímku). Radou města Louny byl do funkce jmenován ve čtvrtek 25. října. Jako ředitel Vrchlického divadla se funkce ujme 1. ledna 2019. Do výběrového řízení se přihlásili dva uchazeči.

„Svým působením ve Vrchlického divadle chci navázat na skvělou práci Vladimíra Drápala a jeho týmu,“ řekl po zveřejnění výsledků J. Bielecki. Ten v současné době pracuje jako senior brand manažer deníků Blesk a AHA.

„Gratuluji mu a doufám, že Vrchlického divadlu, Galerii města Loun a Kulturnímu domu Zastávka přinese jeho činnost novou energii a nápady, aniž by zaniklo to dobré, co jsme všichni společně vybudovali. A těším se na další případnou spolupráci,“ vzkázal výherci výběrového řízení na facebooku dlouholetý ředitel Vladimír Drápal. Podle ředitele V. Drápala mohou návštěvníci budoucího ředitele kulturního stánku vidět korzovat po jevišti Vrchlického divadla již 17. listopadu, neboť má několik významných rolí v divadelní hře Saturnin lounského Malého hravého divadla.


Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video