Starosta Čech a Moravy 2018 - Radek Reindl

Alla Želinská 2018-11-07 19:12:00

Podle oficiálních výsledků v kategorii města byl zvolen starostou Čech a Moravy 2018 Radek Reindl, starosta města Podbořany, v kategorii obce zvítězil Herbert Pavera, starosta obce Bolatice ve Slezsku nedaleko hranic s Polskem.

Již osmým rokem portál CZREGION.CZ přináší doplňkovou soutěž o Primátora/Starostu Čech a Moravy. VII. ročník soutěže probíhal od 1. dubna do 31. října tohoto roku. Široká veřejnost se mohla zapojit do hlasování o kategoriích Primátor Čech a Moravy 2018 a Starosta Čech a Moravy 2018.

Pokud někdo měl zájem podpořit svého primátora/starostu, mohl zaslat krátký popis s kladnými aktivitami a úspěšnými projekty, které provedl pro jeho město/obec. Na konci soutěže byl ze všech zaslaných popisů - podpůrných hlasů vybrán primátor/starosta, který svými aktivitami a uskutečněnými projekty nejvíce přispěl k rozvoji města nebo obce.

Výsledky byly zveřejněny v poledne 5. listopadu. Podle oficiálních výsledků v kategorii města byl zvolen starostou Čech a Moravy 2018 Radek Reindl, starosta města Podbořany, v kategorii obce zvítězil Herbert Pavera, starosta obce Bolatice.

Vítězný Primátor a Starosta získává: celostátní propagaci v médiích, kytici květů, rozšířenou prezentaci na portálu CZREGION.CZ, pohár pro vítěze a diplom.

Ceny dostali také hlasující. I letos se organizátoři rozhodli podpořit hlasující v soutěži zajímavými výhrami. Každý přihlášený uživatel, který hlasoval, se dostal do slosování o měsíční ceny: pobyt pro dvě osoby na dvě noci, věcná cena, roční předplatné týdeníku Naše Rodina, licence programu Zoner Photo Studio X pro úpravu fotografií, kytice květů.

Hlavními partnery soutěže jsou Florea Holland s.r.o., New Garden s.r.o. Mediální partneři soutěží: Česká tisková kancelář, ČTK ONLINE - zpravodajská agentura, Týdeník Naše Rodina.

„Blahopřejeme vítězům a děkujeme každému, kdo se zapojil do soutěže! Děkujeme všem hlasujícím i návštěvníkům portálu za všechny podpůrné odkazy pro primátory a starosty, za e-maily, které byly z různých koutů Čech, což nás velmi těší,“ vzkázali pořadatelé soutěže. 

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video