Strašidelný týden na Chomutovsku bavil i pomáhal

2018-11-11 04:32:00

CHOMUTOV (soš) — Strašidelná diskotéka, tvůrčí dílničky a pro odvážné temný sklep plný děsivých bytostí. Chomutovský Domeček uspořádal Hallowenskou párty minulý čtvrtek. „Každý rok je zájem o akci větší, proto ji příště zřejmě ještě rozšíříme,” prozradil ředitel Domečku Milan Märc, který venku strašil děti coby pařez.

Uplynulý pátek vyjížděl z chomutovského náměstí strašidelný dvoupatrový autobus chomutovské kavárny Jacques Café. První jízda double–deckerem patřila dětem z chomutovského dětského domova. Na ty pak v kavárně čekalo občerstvení a vyvolávání duchů. Program a jízdu si poté mohli užít i návštěvníci z řad veřejnosti a kdo se nebál, mohl si dokonce nechat věštit budoucnost. Výtěžek ze strašidelných jízd, celých 4317 korun poputuje právě na podporu dětského domova. „Program se nám líbil, děti si ho užily a jsme rádi za podporu,“ poděkovaly svorně vychovatelky z Dětského domova Chomutov.

 Stovky svíček v sobotní podvečer rozzářily městský park. Akci Rodinného centra Rozmarýn „Strašidelný park”, si nenechalo ujít více než 750 malých i velkých návštěvníků. Svoji cestu započali v altánku u centra, kde dostali instrukce, kudy se mají vypravit. Pak už je čekala různá stanoviště s pohádkovými bytostmi a strašidly. Na konci se pak se všemi rozloučila bílá paní se sladkou odměnou. 

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video