Jimlín zve na zámek i do útulku

2018-11-24 07:33:00

Jimlín (caj) Na prohlídky vánočně vyzdobeným zámkem zdarma a bohatý doprovodný program láká zámek Nový Hrad v Jimlíně. Na sobotu 1. prosince zde připravili tradiční akci Adventní setkání na zámku. Od 10 do 17 hodin vám zazpívají muzikáloví zpěváci Bořek Slezáček a Petra Peterová, zabubnují bubeníci Drum Band a středověké tóny si můžete poslechnout v podání skupiny Musica Vagantium. Své umění předvede kejklíř Ovce, děti trochu postraší čerti, ale společně si mohou zatančit na čertovské diskotéce. Peklo připomene i ohňová show. Samozřejmě nebudou chybět živá zvířátka a dobové tržiště s možností nakoupit vánoční ozdoby a malé dárky.

Adventní setkání pořádá také útulek pro opuštěné psy a kočky v Jimlíně. Najdete ho ihned pod zámkem. Prvního prosince od 10 do 17 hodin se otevřou jeho brány veřejnosti. Můžete si projít prostory, vyvenčit pejsky či se pomazlit s kočičkami. „V útulku naleznete také vánoční stromeček, pod nějž můžete našim chlupáčům dát dárečky a potěšit je tak ve vánočních časech, které musí trávit v útulku bez svých rodin. Připravili jsme pro návštěvníky jako vždy bohatou tombolu, plno věcí do prodeje a také se můžete těšit na spousty ručně vyrobených předmětů,“ napsal do pozvánky David Kubalík. Na adventních trzích na zámku Nový Hrad Jimlín najdete také stánek útulku ale i stánek Nadačního fondu Slza zvířat, kde můžete zakoupit báječné věcičky a přispět tak na dobrou věc. „Při této příležitosti v útulku rádi přivítáme naše bývalé svěřence, proto prosíme jejich páníčky, aby s nimi dorazili a potěšili nás jejich návštěvou. Po celý den vám budou k dispozici naši báječní dobrovolníci,“ zakončuje provozovatel útulku. 

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video