Tento týden v týdeníku Lounský Press

Lucie Steklá 2018-12-11 13:10:32

Týdeník Lounský Press č. 49 vychází ve středu 12. prosince.

Aktuální číslo Lounského Pressu nabízí řadu informací. Dočtete se o zrušení doplatku na bydlení v Postoloprtech, o novém řediteli ZUŠky Louny, který nastoupí 1. ledna 2019, i o Kouzelných vánocích na lounském Mírovém náměstí. Kdo si bude chtít připálit plamínek Betlémského světla, na straně č. 1 se v článku dočte, kde to bude možné. Dočtete se také o počtu nezaměstnaných i volných míst na úřadu práce. O tom, jak musel velitel SDH Dobroměřice dohola si počtete na straně 2. Ta mimo jiné nabízí také ohlédnutí za adventní akcí v útulku v Jimlíně i rozsáhlém cvičení záchranných složek. 

Pokračuje seriál Po památkách lounského architekta Františka Hiekeho, v rozhovoru plány na následující měsíce přiblíží Simona Vágnerová, ředitelka OA a SOŠ F. Fajtla Louny. 

Sportovní stránka se věnuje mikulášským nadílkám u malých sportovců, fotbalistů, atletů i plavců. Dočtete se o úspěchu lounských krasobruslařek, nohejbalistech zastupujících lounskou speciální školu i mladých cyklokrosových nadějí, ale také o nevydařeném podzimu házenkářů TJ Lokomotiva Louny. 

Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video