Úvod   /   Zprávy   /   Děti obdarovaly seniory

Děti obdarovaly seniory

2018-12-22 06:07:00

REGION (r) — Darovat drobná překvapení, která opravu potěší, je to nejmenší, co můžeme o Vánocích pro někoho udělat. Ve spolupráci s mateřskými školami Kamarád a Pohádka v Chomutově se patronky projektu — Hana, Dominika a Kateřina Loukotovy — rozhodly udělat radost sedmdesáti seniorům, kteří tráví Vánoce v Seniorcentru Pohoda v Teplicích. Děti rozdávaly radost babičkám a dědečkům nejen svými dárky, ale především svou upřímností, úsměvem a krátkým programem. „Obrovské díky patří všem dětem a učitelkám, především učitelce Aleně Kirchnerové, která si projekt vzala na starost, a v předvánočním čase připravovala s dětmi krásná vánoční přání a dárky, které brzy vytvořily úsměvy ve tvářích. Věříme, že do budoucna budeme v této spolupráci rozdávat radost i nadále dalšími projekty,” poděkovala Hana Loukotová.

Radost do chomutovského Domova s pečovatelskou službou Merkur, přišly udělat děti z mateřské školky Abeceda. Připravily si pro seniory vystoupení a drobné dárky. A protože učitelky v Abecedě mají srdce na pravém místě a není jim lhostejný ani osud dětí, které žijí v dětských domovech, vybrali si ze stromu splněných přání chlapce, kterému pořídily pořádné auto.

Foto: Hana LOUKOTOVÁ, Naděžda RANDÁČKOVÁ

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video