Vánoce přivítali během, v lese i ve městě

Lucie Steklá 2018-12-25 20:22:25

Tradiční vánoční běh se o Štědrý den uskutečnil v centru Loun, běžci z Atletického klubu Louny se vydali běhat do lesa. A všichni mysleli na zvířátka.

Vánoční běh se podařil. "Opravdu ze srdíčka všem moc děkuji za účast, přízeň a pohodu, kterou jste přinesli. Penízky poputují na pejsky do útulku v Jimlíně. Jste báječní! Jsem ráda, že se běh líbí a byla mi i nabídnuta možná spolupráce s radnicí -prostory, náš běh již bude mít tedy pevný bod. Příští rok bude zas o krůček “lepší”. Ze srdce všem přeji pohodové Vánoce, a do nového roku hlavně zdraví! Moc děkuji za vás! Víc takových lidí jako jste vy!" vzkázali po štědrodenním běhu pořadatelé. 

Start běhu byl na Mírovém náměstí v Lounech a na desítky běžců, malých, velkých i čtyřnohých čekalo zhruba 3,5 kilometru trasy centrem města. Startovné bylo dobrovolné, výtěžek poputuje do jimlínského útulku. 

Mladí běžci z Atletického klubu Louny o Štědrý den "svátečně trénovali" v lesích lounského podlesí. Za Kocandou v deset dopoledne vyběhli na sedmikilometrovou trasu, poté jablíčky a mrkví nakrmili lesní zvěř. Během vánočních prázdnin atleti nepolevují, stejně jako po novém roce a pilně se připravují na nadcházející halovou sezonu. 

Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video