Házenkářky si další pohárové kolo už nezahrají

2019-02-04 09:32:00

Družstvo žen oddílu národní házené TJ Žatec zahájilo letošní rok účastí ve čtvrtfinálovém turnaji 45. ročníku Českého poháru. V hale Západočeské univerzity v Plzni vybojovaly nakonec čtvrté místo a do dalšího kola už nepostoupily.

Na turnaji startovala dvě prvoligová družstva - TJ Sokol Tymákov a TJ Sokol Blovice a tři druholigové týmy – TJ Přeštice B, TJ Sokol Ejpovice a TJ Žatec. Naše házenkářky vstoupily do turnaje výborným výkonem v utkání Přešticemi B, když po spolehlivé hře obrany v čele s brankářkami dokázaly zvítězit 8:5. Druhé utkání odehrály s lídrem prvoligové tabulky - Sokolem Tymákov, a zejména v prvním poločasu dokázaly držet se soupeřkami krok. Ve druhém dějství se ale již projevila kvalita soupeře a celkové skóre tak narostlo v neprospěch Žatce na konečných 9:18.

V dalších dvou utkáních tým předvedl také solidní výkony, ale s oběma soupeři nakonec odešel poražený o dvě branky. Se Sokolem Blovice v poměru 10:12 a s Ejpovicemi 7:9. Žatec tak v Plzni skončil na nepostupové čtvrté příčce. Sestava a branky TJ Žatec: Andrtová, Hubená - Vernerová, Dubová, K. Kuželová, Bobková, Váňová - Seifertová (18), Ficková (8), Dyrynková (4) a Týřová (4).

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video