Tento týden v Regionu Podbořanska

Alla Želinská 2019-03-05 11:11:00

Region Podbořanska č. 9 najdete ve středu 6. března ve schránkách a v trafikách.

V aktuálním čísle Regionu Podbořanska se vracíme k tématu satelitní lokality, pro niž podbořanští zastupitelé schválili změnu územního plánu, a i proto rezignovala jedna zastupitelka. Dočtete se také o plánech města Podbořan se sportovní halou, o snaze zachránit modříny, poničené jistými mladíky se sekerou a pilou v Buškovicích i o bramborech s modřinami a jak to s nimi řeší Billa. Deváté vydání Regionu přináší také článek o Návratech volyňských Čechů, dále pak informace o plánované několikaměsíční uzavírce a najdete tu foto z karnevalu v Nepomyšli. Dozvíte se také, jak můžete pomoci mladému fotbalistovi z Jirková, který trpí leukemií.

Nechybí zpráva o úspěchu 5 žáků ZUŠ Podbořany v okresním kole soutěže ve hře na EKN, báseň na březen i pozvánka na kulturní akce. V rozhovoru se dočtete o tanečním světě vedoucí TK Luna Jany Stehlíkové.  Nechybí křížovka za knížku i informace o úspěšném luštiteli.

Sportovní stránka nabízí informace o fotbalových zápasech našich celků Buškovic a Krásného Dvora v Zimním turnaji, zimní přípravě fotbalistů Krásného Dvora a Podbořan, posledním - vítězném - zápase podbořanských šachistů, o zimní lize mladších žáků SK Havran Kryry. 

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video