Školáci trénovali s olympionikem Svobodou

Lucie Steklá 2019-03-21 11:25:00

Postoloprty (lus) Základní škola Postoloprty, kde se sportování věnují ve velkém, se jako každý rok zapojila do soutěže Sazka olympijský víceboj, největšího školního sportovního projektu v České republice. 

Děti ke sportování, nejen v hodinách tělesné výchovy, vede učitelka tělesné výchovy Monika Schubertová. Za aktivitu školáků jim odměnou byla návštěva Davida Svobody, moderního pětibojaře a olympijského vítěze z Londýna 2012. Svoboda je také ambasadorem programu olympijského víceboje a právě on byl tím, kdo postoloprtskou školu k návštěvě olympionika vylosoval. Postoloprtská škola se projektu účastní od jeho začátku. Patří mezi nejaktivnější školy. Svoboda není první sportovec, který s dětmi v Postoloprtech trénoval. Již dříve školu, v rámci výhry v projektu Sazky, navštívila Šárka Kašpárková nebo Denisa Rosolová. Pětibojaře Svobodu děti nadšeně uvítaly, zatrénovaly si spolu s ním a měly možnost vyzkoušet si jednu z jeho disciplín – šerm.


Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video