Kam vyrazit od pátku do neděle na Žatecku, Lounsku a Podbořansku

Alla Želinská 2019-04-26 10:17:00

Nocování, souboj Titánů, oslavy svátku sv. Jiří, koncerty, výstavy i první slet čarodějnic - to nás čeká o víkendu.

ŽATECKO

PÁTEK 26. DUBNA

Stará papírna Žatec: Album tety Milly – výstava ilustrací a fotografií autorky stejnojmenné připravované knížky Lady Radky Jacob of Hougun Manor. Od 9 do 17 hod. (sobota – neděle od 13 do 17 hod)

Malá Sedmikráska Žatec: Posezení s právníkem - Zajímavá témata v bloku besed a přednášek projektu Zdravá rodina. V 9.30 hod.

Sedmikráska Žatec: Dubnové nocování v Sedmikrásce – spacák, pyžamo, hyg. potřeby a láhev na pití s sebou. Od 18 hodin do 27. 4. 9.30 hod.

Městské divadlo Žatec: Dark Side of the Moon - Hudební, scénické a vizuální ztvárnění slavného koncertu legendární skupiny Pink Floyd v adaptaci Filipa Benešovského a bratří Kašparových s hudebními hosty, jako odkaz vývoje kultury v uplynulém čase - kultovní skladba Time. Představení proběhne s projekcí časového vývoje žateckého divadla. V 19 hod.

Country club Tulipán Žatec: Hraje DJ Majkl. Od 21 hod.

SOBOTA 27. DUBNA

Knihovna Holedeč: Otevřeno každou sobotu od 13 do 14 hodin.

Obec Staňkovice: Tradiční slet čarodějnic - sraz všech strašidel před poštou na sídlišti , průvod se vydá na místo sabatu na Myslivnu, kde se bude řádit, soutěžit, opékat buřty, to vše za doprovodu DJ Standy. Občerstvení a sladké odměny zajištěny. Od 15 hodin.

Lidový dům Žatec: Galavečer K+, boxu a MMA - G-Titan´s Night LX souboje G-Titánů - titulový zápas o profesionálního mistra ČR, after párty od 20 h hraje DJ Ray-G. Předzápasy dětí od 18 hodin. V 18.30 hod.

Městské divadlo Žatec: Slavnostní koncert ke 170. výročí divadla - Zazní slavné melodie českých velikánů vážné hudby z dílny B. Smetany a A. Dvořáka, části Mé Vlasti a Slovanských tanců jako odkaz našich klasiků všem generacím. Ústecký symfonický orchestr. Dirigent Jiří Knotte, sólisté: Kateřina Škardová, Jan Musil. V 19 hod.

Club Black Banán Žatec: OGEE a Bohemicca v Banánu - rock acoustic, rock na nám. Svobody 53. Od 20 hodin.

Country club Tulipán Žatec: Hraje Ametyst. Od 21 hod.

Dino club Žatec: Mejdan s Jagermeisterem, za barem čičiny z Kadaně a jedna z Chomutova a jedna ze Žatce, DJ David Šrámek. Od 22 hodin.

NEDĚLE 28. DUBNA

Kino Žatec: Mrňouskové: Daleko od domova. V 15 hod.

Avengers: Endgame – 3D. V 17.30 hod.

Ženy v běhu. Ve 20 hodin.

LOUNSKO

PÁTEK 26. DUBNA

Kino Svět Louny: Avengers: Endgame – 3D dabing, světová premiéra, akční film. Také v sobotu a neděli. V 15:00, 17:30 a 20:00 hod.

Avengers: Endgame – 2D titulky. Také v sobotu. Ve 22 hod.

Oblastní muzeum Louny: Není vejce jako vejce – výstava do neděle 28. 4. Navíc jen do pátku 26. 4. živá velikonoční kuřátka. Od 9 do 17 hod.

Dětské centrum Bludo Louny: Bludo spaní s Pepe a Pipi – bludolotroviny a balónková párty. Od 19 hodin do 27. 4. 10 hod.

Čajovna U sv. Mikuláše Louny: Červený večer s 1. čakrou - přednáší Drahuška Rajtrová. Základní informace o propojení kořenové čakry s naším fyzickým tělem. V 18 hod.

Restaurace Slavia Louny: Paulo & Jaro. Vstupné 40 Kč. Od 19 hodin.

SOBOTA 27. DUBNA

Kino Svět Louny: Hledá se Yetti – 2D. Také v neděli. V 10 hod.

Kino Peruc: Leo da Vinci: Mise Mona Lisa – animovaný dobrodružný film. V 15.30 hod.

Louny Mírové náměstí: Farmářské trhy - Nakoupíte od místních farmářů a výrobců. Od 8 do 12 hod.

Archeologický skanzen Březno: Budovatelský víkend - Přijďte pomoci se stavbami slovenského a dlouhého domu, oplotit zahrádky a výběhy. Také v neděli. Od 9 do 16 hodin.

Městská knihovna Louny: Dětská scéna 2019 – recitace. Krajská přehlídka sólových recitátorů Ústeckého kraje s postupem na celostátní přehlídku ve Svitavách (7. – 13.6.). Předběžný harmonogram: sobota 9-12h 1. kategorie, 13-17h 3. kategorie, neděle 9-12h 2. kategorie, 13-17h 4. kategorie. Přehlídka je podpořena z prostředků Ministerstva kultury ČR. Od 9 do 17 hod.

Centrum zdraví Gnoze Louny: Kurz malby u stojanu na plátno - výtvarné potřeby budou připraveny, plátno v ceně. Od 10 do 14 hodin.

Průjezd Perucí: Pátý ročník setinové rallye - Jubilejní 5. ročník jarní setinové soutěže zavede 70 posádek klasických automobilů a youngtimerů opět z Prahy do Českého Středohoří. Přijďte se podívat, zamávat a pokochat se nestárnoucí klasikou. Cca v 10 hodin.

Knihovna Postoloprty: Koncert folkové legendy Pavlíny Jíšové. V 17 hodin.

Kulturní dům Mnichovský Týnec: Kiks – 1. Svatojiřský bigbít. Přijďte si zahopsat, popít pár piv, zabékat si a pak třeba prohnat holky po louce! Prostě si zase užijeme super večer. Hraje klasický český bigbít od srdce – kapela KIKS. Od 20 hod.

NEDĚLE 28. DUBNA

Pavilon A výstaviště Louny: Sportovní hry dětí a seniorů - Hry pro jednotlivce nebo pětičlenné kolektivy. Disciplíny: jízda na koloběžce, hod medicinbalem, běh na 500m, chůze s hůlkami na čas, dovednostní disciplíny v interiéru. Ve spolupráci s Fitness studiem Hofmannovi.

KD Zastávka Louny: Taneční čaje - Taneční orchestr Jaromíra Laksy, TŠ Fénix a KD Zastávka Vás zvou na parket. Ve 14 hod.

Obecní kaple sv. Jiří v Mnichově: Pouť k poctě sv. Jiří - srdečně zve Římskokatolická farnost Raná u Loun, slouží děkan postoloprtský P. Radim Vondráček. V 15 hodin.

Kostel sv. Bartoloměje Smolnice: Hudba ve Smolnici - VII. Ročník Mezinárodní houslové soutěže PhDr. Josefa Micky pod záštitou Václava Hudečka, vystoupí laureáti soutěže I. kategorie (8 let) až V. kategorie (16. let). Dobrovolné vstupné bude použito na opravu mobiliáře kostela sv. Bartoloměje. V 16 hod.

PODBOŘANSKO

PÁTEK 26. DUBNA  

Kino Blšany: Ant-Man a Wasp – film USA, 2018. V 18.30 hod.

Hřbitov u Pšova: Workcamp Podbořansko - Obnova hřbitova u Pšova, brigáda pro dobrovolníky zaměřená na údržbu památek, dorazte kdykoli, jak vám čas dovolí. Od 25. do 27. 4. od 9 do 17 hodin.

Bílá Růže Podbořany: Hraje DJ Beran. Od 21 hod.

SOBOTA 27. DUBNA

Soběchleby: Svátek sv. Jiří – přátelské setkání na návsi, občerstvení, fotografie, mše sv. před kostelem, večer od 18 hod. občerstvení ve škole, od 20 hodin taneční zábava s tombolou, hraje Martin Mizi Mizerák. Od 9.30 hod.

Kostel sv. Jiljí a Vochlická rozhledna Libyně u Lubence: Zahájení turistické sezony - Opravený kostel s vitrážovým muzeem otevřen každou sobotu a neděli od 13 do 16 hodin, klíče od rozhledny se vyzvedávají v kostele. Od 13 hod.

Chyše: Stezkou Karla Čapka – turistický pochod, 40. ročník. Trasy 10. 15, 25 a 35 km. Start od MÚ Chyše od 7 do 11 hod.

Nepomyšl: Pochod zdraví – zve MS ČČK Nepomyšl, na kopec ke chráněné lípě, opekání buřtů. Sraz u dětského hřiště v Nepomyšli. Ve 14 hod.

KD Lubenec a u rybníka: Den proti úložišti - v 17 hodin beseda v kulturním domě, co je nového kolem hlubinného úložiště jaderného odpadu, od 19 hodin lampiónový průvod, lampiony k zapůjčení, občerstvení a buřty zajištěny. Od 17 hodin.

Město Blšany, obecní kino: Jarní posezení s hudbou - K tanci a poslechu hraje Jarda Tříska a Jarka Kudláčková, soutěž o nejlepší domácí pomazánku na jednohubky, odměny připraveny, občerstvení zajištěno, zve osadní výbor Blšany. V 19 hod.

Bílá Růže Podbořany: Hraje DJ Choze. Od 21 hod.

NEDĚLE 28. DUBNA

Kostel sv. Petra a Pavla Podbořany: Nedělní mše sv. V 9 hod.

Kostel Krásný Dvůr: Nedělní mše sv. V 11 hod.

Kryry, farní kaple: Nedělní mše sv. Ve 14 hod.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video