In-line dráha v Březně u Chomutova

Redakce 2019-05-29 11:19:37

BŘEZNO (PI) - Už se k vám donesla zpráva, že je v Březně in-line dráha? Tak to máte správnou informaci!

Dráha se nachází uprostřed obce, v její klidné části mezi potokem Hutná a ulicí Švermovou. Je dlouhá téměř jeden kilometr a můžete se projet jak na bruslích, tak i na kole, můžete ji však absolvovat i pěšky.

Pokud vás bruslení přestane bavit, využijte venkovní sportoviště – veřejnosti známé jako workout. Tenis se dá hrát na hřišti s umělým povrchem nebo na antuce. Další hřiště je určeno míčovým hrám.

Pro malé sportovce je k dispozici lanové centrum a prostor se spoustou prolézaček, houpaček, a dokonce zde najdete i lanovou dráhu.

Uzamykatelné boxy ocení každý, kdo si potřebuje odložit batoh a obuv. K dobrému sportovnímu zázemí přispívají i veřejné záchodky.

Téměř celou dráhu lemují lavičky a k odpočinku je určený i altánek, který je v obci známý pod jménem Pavouk. Proč Pavouk? Podoba s kmenem členovců je do očí bijící.

Výše zmíněný prostor je jako srdce celé obce, neboť tepe v pravidelném rytmu. Pokud se o tom chcete přesvědčit, vyrazte na in-line dráhu do Března!

Napsal(a): Redakce

Komentáře

Prozatím zde nejsou žádné nabídky práce

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video