Nejkrásnější dívkou roku je Adéla Řehulková ze Žatce

Hedvika Mašková 2019-06-11 15:00:00

Nejenom že zdejší zem rodí nejlepší chmel, v Žatci se rodí také nejkrásnější teenagerky. Minulý měsíc se stala Dívkou roku 2019 čerstvě patnáctiletá Adéla Řehulková ze Žatce. Ta není jen krásná, ale také šikovná sportovní tanečnice twirlingu. V září loňského roku vybojovala juniorský světový titul v Jihoafrické republice.

Jubilejní třicátý ročník soutěže krásy Dívka roku proběhl 6. května v pražském Divadle pod Palmovkou a výtěžek z něj byl věnován na charitativní účely. Adéla Řehulková ze Žatce se probojovala mezi finálovou desítku a byla od počátku favoritkou moderátora večera Davida Gránského. Patnáctiletá Adéla se stala nejen Dívkou roku 2019, ale také Dívkou roku Sympatie 2019. O druhém titulu rozhodlo samo publikum.

Druhou příčku v soutěži obsadila Adriana Antošová z Dětenic a na třetím místě se u místila Veronica Biagini z Ostravy. Vyhlášeny byly také Dívky roku Talent - Adriana Antošová a Like Chips - Veronika Biagini.

Adéla Řehulková ze Žatce, která se nyní pyšní titulem Dívka roku 2019 je žákyní deváté třídy Základní školy nám. 28. října. Vyniká nejen svou krásou, ale také talentem, což stvrzuje juniorský světový titul v twirlingu, který vybojovala loni v září na šampionátu v Jihoafrické republice. Adéla Řehulková začínala s mažoretkami již v pěti letech. Twirlingu se však věnuje teprve tři roky. Nyní jí pomalu ale jistě končí povinná školní docházka a chystá se na střední školu, konkrétně na střední pedagogickou školu do Mostu. Adéla by se chtěla věnovat modelingu a za pár let ji možná budeme moci fandit i v soutěži Miss Czech Republic. 

Foto: archiv Dívka roku 2019


Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video