Tento týden v Žateckých novinách

2019-07-09 13:52:00

Týdeník Žatecké noviny č. 27 ve středu 10. července ve vašich schránkách a na stáncích!

Ve dvacátém sedmém vydání Žateckých novin se dočtete o nových LAVICÍCH v čeradické kapli, kterou pro obec vyrobili odsouzení z VĚZNICE Nové Sedlo, úspěšném třídění ELEKTROZAŘÍZENÍ v Holedeči, velkolepých oslavách 25.VÝROČÍ ZALOŽENÍ 4. brigády rychlého nasazení obrany národa, druhém ročníku zahradní slavnosti RADOST BEZ HRANIC, významné návštěvě MINISTRA ZDRAVOTNICTVÍ v žatecké nemocnici, plánované revitalizaci prostranství u PAMÁTNÍKU OBĚTEM ČESKÉHO MALÍNA, požáru polností o rozloze 100 HEKTARŮ a o skvělé péči na INTERNÍM ODDĚLENÍ naší nemocnice, o kterém nám napsala jedna z čtenářek.

Sportovní strana nabídne REKORDNÍ ÚČAST na letošním turnaji v malé kopané ,,CHMEL CUP”, výpravu HOPMANŮ na český šampionát v dlouhém triatlonu v Otrokovicích, TENISOVOU NADĚJI Václava Vránu, který se prosadil v celostátním turnaji v Lánech, ŽATECKÝ POHÁR VE STŘELBĚ, ve kterém se domácím střelcům příliš nedařilo, NOVINKY OKRESNÍHO PŘEBORU, které slibují zajímavou sezónu, prázdninové ZÁVODY KAJAKÁŘŮ a jeden z POSLEDNÍCH TURNAJŮ V BOWLINGU – Hawaj turnaj. 

Kulturní strana nabídne pozvánky na kulturní a volnočasové AKCE, jako je EXPOZICE VÝTVARNÝCH DĚL s kočičím motivem v Galerii Sladovna nebo výstava mapující ŽATECKÉ HOSPODY A RESTAURACE. Nechybí ani prázdninový SOUTĚŽNÍ SNÍMEK z ptačí perspektivy, reportáž ze školní návštěvy EKOPARKU v Liberci a také LETNÍ ČTENÍ vítězných prací Chomutovského kalamáře.

Více v tištěném či elektronickém vydání Žateckých novin. 

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video