Halloween oslavili nocováním (+ FOTOGALERIE)

Alla Želinská 2019-11-06 07:15:00

Dvě třídy, 4.B a 6.A základní školy Petra Bezruče v Žatci se v pátek před podzimními prázdninami rozhodly netradičně oslavit blížící se Halloween. Nocováním ve škole!

Čtvrťáčci spolu se svou učitelkou Janou Karasovou a asistentkou Lucií Hablovičovou oslavu zahájili vodním skotačením v plaveckém bazénu, po němž následovalo pouštění lampionu přání. Společně pak se staršími spolužáky absolvovali stezku odvahy, kterou si pro ně připravili v prostorách školy starší studenti. Poté se všichni sešli v tělocvičně, kde za doprovodu hudby proběhla volba nejhezčí masky s předáním cen. Tečku za zdařilým večerem obstarala závěrečná diskotéka, po níž se účastníci přesunuli do svých vyzdobených tříd. Tam se před spaním naposledy posilnili originálními halloweenskými pokrmy, které jim připravili šikovné maminky a tatínkové.

„Protože pohoštění bylo více než dost, mohli jsme následujícího rána obdarovat i děti v místním dětském domově. Velké poděkování patří vedení školy za ochotu a vstřícnost, rodičům za jejich kreativní nápady, žákovi 6.A D. Mangovi za zapůjčení a obsluhu zvukové a světelné aparatury a v neposlední řadě studentům R. Černému, J. Karasovi, L. Kunovi, B. Janoušovi, N. Štrossové, A. Řehulkové a B. Karasové za profesionální provedení stezky odvahy. Akce se velice vydařila a už teď se těšíme na další,“ řekla třídní učitelka 6.A Radka Klasnová, jejíž třída (i s pomocí asistenta Ivana Krumla) toto halloweenské nocování absolvovala poprvé, na rozdíl od čtvrťáků, kteří letos přenocovali ve škole potřetí. „Děkuji všem za napečené dobroty a skvělý dort, Lucií Hablovičové za pomoc. Myslím, že se nocování povedlo a děti mají mnoho zážitků,“ shrnula Jana Karasová.

Sice většina účastníků toho moc nenaspali, ale vynahradili si to o prodlouženém víkendu a podzimních prázdninách a do školy šli až ve čtvrtek. 

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video