Cestovatelská přednáška v Budíku zavede posluchače do Austrálie

2019-11-11 08:57:00

Žatec (red) Doktor přírodních věd Jaroslav Líska z Prahy zavítá ve středu 13. listopadu do žateckého klubu Budík se svou přednáškou a následnou besedou na téma „Austrálie - Velká cesta“. Pro návštěvu a poznání Austrálie jej nadchl profesor Josef Brinke a přátelé, kteří od roku 1948 u „protinožců žijí. Celoživotní popularizátor geografie a cestovatel posluchačům přiblíží nejen australskou přírodu s její krásou i nebezpečími, ale i města a obce se svou odlišnou architekturou, rázovitou floru a faunu, měnící se etnické i sociální složení obyvatelstva a reálie tamního života. Přednáška začíná v 18 hodin.

„Doporučujeme všem včasný příchod, jak vzhledem k nevelké kapacitě klubu Budík, tak s ohledem na přednášejícího a nerušený průběh akce. Ze stejného důvodu prosíme o neopouštění klubu před koncem základní části, tedy přednášky, po níž následuje již volnější beseda. Je možná i rezervace míst předem, a to na FB stránce Budíku, nebo e-mailem budikspolek@gmail.com. Rezervace je platná do 17.45 hodin před začátkem přednášky, vstupné je dobrovolné,“ říká za organizátory Ota Blail. 

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video