Kryry mají zástupce v soutěží Aréna národů

Jan Vnouček 2012-03-19 00:06:00

Kryry – Jak spojit adrenalinové disciplíny s humorem a ještě při tom proniknout na televizní obrazovku? Na to přišel Milan Rubín z Kryr, kterého nyní můžete vidět v TV soutěži Aréna národů. Tu vysílá program Prima Family. V konkurenci kolegů z dalších sedmi států se tam jako člen týmu České republiky pokouší s vtipem a grácií obstát ve fyzicky náročných úkolech. V tom mu pomáhají moderátoři Aleš Háma a Aleš Valenta.

Milan Rubín se do castingu soutěže přihlásil ze zvědavosti a chuti po adrenalinu. V prověrce fyzické kondice, vytrvalosti a fotogeničnosti obstál. A proto se mohl na přelomu června loňského roku zúčastnit na předměstí Paříže mezinárodního natáčení.
„Natáčení bylo super, opravdu to je zážitek poznat něco podobného na vlastní kůži. Ze soutěže si člověk odnesl spoustu zážitků, zkušeností a samozřejmě i pohmožděnin. To v lepším případě, jelikož docházelo celkem často i k větším zraněním. Na místě byl ale samozřejmě zajištěn zdravotnický tým,“ vzpomíná.
Nejlepším zážitkem pro něj byla účast v býčích soutěžích, kdy „vypolstrovaný“ soutěžící stál tváří tvář rozdivočelému zvířeti. „Člověk pozná co v něm je, až když opravdu stojí uprostřed arény se 400ti kg mazlíčkem. Ten pocit „strachu“ , který Vám zezačátku brání se něčeho podobného vůbec účastnit, se později stane Vaší hnací silou, bez které byste neudělali ani krok,“ směje se. Naopak se mu příliš nazamlouvala občasná nutnost převlékat se do často absurdních kostýmů.
„Člověk se v nich chvílemi skutečně držel, aby neomdlel z přehřátí a nedostatku kyslíku. Natož, aby v nich vykonával maximální fyzické výkony,“ dodává.
Ač to byla soutěž plná rivality snažil se celý český tým udržovat přátelskou atmosféru. Mladý odvážlivec si v těch dnech získal také několik nových přátel. „Byli jsme úžasná parta a hodně jsme se spřátelili. Dokonce i Aleš Háma s námi udržuje občasný kontakt a zve nás i na svá divadelní představení,“ svěřuje se.
Aréna národů ho utvrdila v tom, že každý si může splnit sen. „Vždy jsem v televizi sledoval podobné pořady a strašně jsem dotyčným soutěžícím fandil a záviděl. A teď se mi splnilo to, že jsem si to  také mohl vyzkoušet na vlastní kůži,“ bilancuje. Ale život mu to nijak nezměnilo, jen je bohatší o spoustu nepopsatelných zážitků. A kdyby byla další možnost zúčastnit se něčeho podobného? „Neváhal bych ani minutu!“ je si jistý.
Jediné, co nesmí prozradit, je celkové umístění našeho družstva. Smlouva mu to neumožňuje. Ale aspoň budete mít důvod mu dále každou sobotu večer fandit!

 

Napsal(a): Jan Vnouček

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video