Úvod   /   Články   /   Autoři   /   Markéta Chalupová
Pokus o dvojnásobnou vraždu. Senior v Bezděkově postřelil dva muže

Bezděkov (mch) Radikálním způsobem vyřešit špatné sousedské vztahy se rozhodl v pondělí 14. srpna muž z Bezděkova.

Markéta Chalupová 2017-08-29 09:08:00
Názorové kotrmelce žatecké městské rady. Kamarád – LORM zůstává bez ředitele

Žatec – Podivné hlasování mají za sebou členové žatecké městské rady. Ti nejprve jako členové výběrové komise vybrali novou ředitelku příspěvkové organizace města Kamarád – LORM, ale následné usnesení, které mělo vítěznou Ivu Vildovou do funkce jmenovat, už nepřijali. To překvapilo jak samotnou Ivu Vildovou, tak i starostku města Zdeňku Hamousovou.

Markéta Chalupová 2017-08-29 07:39:00
Žatecké náměstí Poperinge září novotou

Žatec (mch) Rekonstrukce žateckého náměstí Poperinge je již u konce. Jeho prostory nově zdobí konstrukce připomínající chmelnici a dlouhá léta zanedbávaný prostor září novotou. Práce na náměstí Poperinge již pomalu končí, zbývá jen doplnit zeleň podle představ architektů.

Markéta Chalupová 2017-08-17 14:27:00
Zdravý rozum zvítězil! Terasa před Budíkem zůstane

Žatec – Nebýt velkého rozčarování ze strany mnohých Žatečanů a velké podpory na Facebooku, musel by na příkaz ústeckých památkářů žatecký klub Budík do 20. srpna zbourat terasu. Naštěstí se díky mohutné vlně nevole probrala žatecká radnice a terasa může před Budíkem zůstat alespoň do konce letošní sezóny. 

Markéta Chalupová 2017-08-14 14:32:00
Školka si na opravy musí ještě rok počkat

Žatec (mch) Pro nezájem ze strany dodavatelů bylo zrušeno výběrové řízení na výměnu svítidel a rekonstrukci elektroinstalace v mateřské škole U Jezu. Práce měly probíhat během letních prázdnin, kdy má školka v červenci zavřeno a v srpnu omezený provoz.

Markéta Chalupová 2017-08-13 06:03:00
Osvětlení v nemocnici potřebuje rekonstrukci

Žatec (mch) Zhruba dva miliony korun na nové veřejné osvětlení v areálu žatecké nemocnice plánuje investovat město, které v červenci vyhlásilo výběrové řízení na zhotovitele. Veřejné osvětlení v areálu nemocnice, které je v nevyhovujícím technickém stavu, by mělo projít celkovou rekonstrukcí. Současné sloupy má nahradit třicet dva nových s LED lampami se spínáním na…

Markéta Chalupová 2017-08-12 06:00:00
Návštěvě z ministerstva se v Žatci líbilo

Žatec – Náměstkyni ministryně práce a sociálních věcí Gabriele Nekolové se v Žatci líbilo. Při své červencové návštěvě si v našem městě prohlédla Domov pro seniory, Mateřské centrum Sedmikráska i restauraci U Zlatého beránka.

Markéta Chalupová 2017-08-08 11:16:00
O uzavření koupaliště se nově dozvíte na webu

Žatec – Mnozí obyvatelé Žatce a okolí  si jistě všimli, že ve dnech, kdy je nepříznivé počasí, žatecké koupaliště zůstává zavřené. Bohužel, občané nemají nikde možnost dozvědět se, jestli cestu na něj neváží zbytečně. Jednatel Technické správy města Žatce, Andrej Grežo situaci popisuje takto a nabízí její možné řešení: „Pokud je nepříznivé počasí, koupaliště zůstává…

Markéta Chalupová 2017-08-07 13:30:00
Sbírka na nový zvon zdárně pokračuje

Liběšice – V průběhu minulého století byly farnosti v Liběšicích dvakrát zrekvírovány zvony. Díky nepřízním osudu tak v krátkém čase přišla celkem o osm zvonů, které dosud nebyly nahrazeny. Otec Vilém se proto rozhodl uspořádat sbírku, aby alespoň jeden velký zvon opět svým hlasem svolával věřící do liběšického poutního kostela.

Markéta Chalupová 2017-08-06 00:10:00
Manželé Dörflerovi oslavili padesát společně prožitých let

Libočany (mch) Padesát společně prožitých let oslavili manželé Marie a Břetislav Dörflerovi zlatou svatbou v Libočanském kostele, kde v sobotu 15. července přesně na den opět před všemi přítomnými potvrdili, že i po padesáti letech mají krásný vztah a že i po takové době se jeden na druhého mohou stále spolehnout.

Markéta Chalupová 2017-08-03 08:37:00

Vydavatelství

Cena za výtisk 12 Kč
Cena za výtisk 12 Kč
Cena za výtisk 12 Kč
Cena za výtisk 12 Kč

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video