Opět zasedal Krizový štáb města Chomutov

2020-11-03 10:32:00

CHOMUTOV – Včera 2. listopadu opět zasedal Krizový štáb města Chomutov, aby koordinoval informace a případné kroky spojené s epidemiologickou krizí v našem městě a blízkém okolí.

Pravidelná jednání Krizového štábu města Chomutov pokračují. V pondělí se zástupci štábu sešli zhruba k hodinové schůzce. Jednání se tradičně zúčastnili zástupci vedení města i magistrátu a příslušní úředníci krizového řízení, zástupci Krajské hygienické stanice, nemocnice Chomutov, Policie České republiky, Městské policie Chomutov a Hasičského záchranného sboru. K nedělní 18. hodině bylo v okrese Chomutově pozitivně testováno 146 osob, oproti předchozím dnům se jedná o mírný pokles.

V chomutovské nemocnici je momentálně hospitalizováno 120 pacientů, dalších 16 vyžaduje intenzivní péči a 7 z nich pak umělou plicní ventilaci. Pacienti, jejichž zdravotní stav to umožňuje jsou průběžně propouštěni do domácího ošetřování. Akutní péče je poskytována bez omezení. Policie České republiky hlásí úbytek výjezdů spojených s rušením nočního klidu. Městská policie Chomutov takových výjezdů eviduje v jednotkách za noc. „Takový je stručný souhrn aktuální situace, tu však budeme nadále sledovat a aktivně řešit. Další jednání Krizového štábu je naplánované již na pondělí 9. listopadu,“ uvedl na závěr primátor statutárního města Chomutova Marek Hrabáč.

Komentáře

Prozatím zde nejsou žádné nabídky práce

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video