Noví ředitelé lounských škol jmenováni. Výběr ale budí pochyby

Pavel Macák 2012-06-21 00:45:00

Louny – Nové ředitele mateřských a základních škol jmenovala minulou středu na základě výsledků konkurzního řízení rada města Louny na dobu šesti let. Řadě občanů se ovšem změny ve vedoucích postech nezamlouvají a protestují po svém.

V Mateřské škole Čs. armády bude ředitelkou Olga Kovaříková, v MŠ Fügnerova Jaroslava Hajmová, v MŠ Přemyslovců Eva Myslivcová (pouze do doby ukončení konkurzního řízení), v MŠ Kpt. Nálepky Kamila Tišáková, v MŠ V Domcích Anna Havlínová a v MŠ Dykova Ivana Radová.  Ředitelem Základní školy J. A. Komenského bude Dana Tužilová, na ZŠ 28. října Vlastimil Lisse, na ZŠ Přemyslovců Vlastimil Hubert, na ZŠ Prokopa Holého Zdeněk Pištora, na ZŠ Školní Věra Benešová a na Základní umělecké školy Louny Jindřiška Riedlová.
„Ke jmenování ředitelů školských zařízení přišly desítky mailů a dopisů a to jak do rukou vedení města, radních, ale i ekonomického oddělení. Většina záporných a zatracujících dopisů byla anonymních. Psaly je maminky dětí, ale i učitelé. Od počátku byla v tato výběrová řízení nedůvěra. Řízení proběhla na doporučení Krajského úřadu a rady města Loun zcela regulérně,“ uvedl na tiskové konferenci starosta Radovan Šabata.

 

Napsal(a): Pavel Macák

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video