Finále krasobruslařské sezony lounských závodnic

Redakce 2024-05-13 08:22:00

Na konci března ukončil lounský oddíl krasobruslení již 16. závodní sezónu. Zhodnotíme-li tuto sezónu, rádi konstatujeme, že byla velmi úspěšná. Na začátku sezóny jsme v oddílu přivítali pět nových krasobruslařek. Ve snaze přilákat další děti k tomuto sportu, proběhly dva kurzy školičky bruslení zaměřené na krasobruslení. Děvčata pravidelně startovala na soutěžích v Projektu bruslička a závodů pořádaných Českým krasobruslařským svazem. Za sezónu 2023/2024 reprezentovala náš oddíl na více jak 30 závodech v Čechách i na Moravě.


V soutěžích pořádaných ČKS závodily: sestry Rácovy, Mia Verissimo, Kateřina Plíšková, Nela Tomanová a Leontýna Novotná, která se v celkovém hodnocení ze 125 závodnic umístila na 15. místě z celé ČR.

Do Finále projektu Bruslička pořádaného v Mariánských Lázních získalo nominaci 9 našich krasobruslařek: Kateřina Plíšková, Mia Verissimo, Johana Hájková, Nela Tomanová, Valentýna Kocková, Elena Fričová, Leontýna Novotná a Sofie Anna Gabajová, která ve své kategorii obsadila 1. místo v celorepublikovém žebříčku osmdesát osm závodnic.

,,Po ukončení letošní závodní sezóny čeká krasobruslařky příprava na sezónu 2024/2025 např. dubnovým soustředěním v Praze nebo týdenní soustředění v Klášterci nad Ohří. Děkujeme všem děvčatům za vynikající výsledky. Zároveň je třeba poděkovat trenérům za trpělivost a vzornou přípravu na soutěže. Do nové sezóny přejeme lounským závodnicím hodně sportovních úspěchů,“ uvedla Jarmila Panenková, oddíl krasobruslení HC Slovan Louny. foto: archiv klubu

Napsal(a): Redakce

Komentáře

Prozatím zde nejsou žádné nabídky práce

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video