Úvod   /   Články   /   Autoři   /   Veronika Salášková
Požár zničil truhlárnu

Staňkovice (sal, mh) Rovnou devět hasičských jednotek zasahovalo minulou neděli u velkého požáru ve Staňkovicích. Hořela zde usedlost, v níž se nacházela truhlárna. Místním hasičům přijeli pomoci jejich kolegové až z Ústí nad Labem.

Veronika Salášková 2016-09-04 14:52:00
Sbírku Zemanových bude spravovat mostecká galerie

Žatec – Rozsáhlou sbírku českého moderního umění a umění mimoevropských kultur manželů Zemanových nakonec získá Ústecký kraj. Obsahuje obrazy, sochy, africké masky, starožitný nábytek a další hodnotné věci. Manželé Zemanovi mají patriotický vztah k Žatci, proto si přejí, aby v něm sbírka zůstala i do budoucna. Vzniknout by tu tak pro ni měla zbrusu nová galerie. Bylo…

Veronika Salášková 2016-08-23 12:33:00
U kostela mění plynovod

Žatec – Určitá komplikace a změna čeká na řidiče v centru Žatce. Hošťálkovo náměstí je u kostela ještě na další týden uzavřeno, takže se jím nedá projet na Žižkovo náměstí k Žateckému pivovaru. U kostela Nanebevzetí Panny Marie nyní probíhá rekonstrukce plynovodu. Objízdná trasa uzavřeného úseku je vedena za budovou radnice ve směru na Náměstí 5. května, zde kolem budovy…

Veronika Salášková 2016-08-13 00:41:00
Domů přes tři přeskoky

Žatec – Zpomalovací prahy bývají často na silnice ve městě umísťovány na základě podnětu občanů, aby pomohly zpomalit rychle jedoucí řidiče. Ne, vždy však musí být z osazení retardérů nadšeni všichni obyvatelé dané lokality, jako tomu nyní bylo v Loučkách.

Veronika Salášková 2016-07-18 22:12:00
Žádají parkování na chodníku

Žatec – Obyvatelům dvou žateckých ulic vadí, že silnice, která jimi probíhá je příliš úzká. Kvůli tomu se zde jen velmi obtížně parkují automobily. Připravili proto otevřený dopis, který spolu s podpisy předal jejich zástupce zastupitelům na posledním zasedání na konci června.

Veronika Salášková 2016-07-16 01:22:00
Privatizace nemocnice jsou fámy, sdělil nový ředitel Jindřich Zetek

Žatec – Nového ředitele má od 1. července žatecká nemocnice. Po Čestmíru Novákovi do tohoto křesla usedl Jindřich Zetek, který zvítězil ve výběrovém řízení. Představit svou osobu a plány s nemocnicí přišel na zasedání zastupitelstva na konci června.

Veronika Salášková 2016-07-12 12:08:00
Z bývalého skladu chmele vznikne galerie

Žatec – Bývalý sklad chmele v centru odkoupí Město Žatec. Vzniknout by v něm měla galerie pro sbírku uměleckých předmětů manželů Zemanových. Po dlouhé diskuzi o tom na svém zasedání v pondělí 27. června rozhodli žatečtí zastupitelé. Dlouhou dobu plánovali manželé Zemanovi sbírku darovat městu, nakonec se však rozhodli, že ji darují Ústeckému kraji s podmínkou, že bude…

Veronika Salášková 2016-07-08 12:36:00
Objížďka zavede auta do ulic

Žatec – S uzavřením železničního přejezdu v Žiželicích a objížďkou na frekventované silnici I/27 vedoucí z Mostu přes Žatec do Plzně, musí od pondělí 4. asi do čtvrtku 14. července počítat řidiči. A nejen oni, ale také obyvatelé Hořetic a žateckých ulic Chomutovská a Osvoboditelů, kudy bude objízdná trasa vedená. Důvodem je výměna kolejí na železniční trati spojující…

Veronika Salášková 2016-07-04 10:51:00
Žatečané: Chceme nižší kontejnery na sběrném dvoře

Žatec – Zejména starší obyvatele města trápí vysoké kontejnery na sběrovém dvoře. Mají problém do nich zvednout přivezený odpad. Problém trvá již řadu let, ač si na něj opakovaně stěžují.

Veronika Salášková 2016-06-28 11:56:00
Opraví vodovod pro vesnice

Žatec – Do rekonstrukce vodovodu, který přivádí vodu do obcí Bezděkov, Trnovany, Zálužice a Rybňany se v minulých dnech pustila Severočeská vodárenská společnost (dále SVS). Stávající vodovod pochází z roku 1977, je poruchový a ve špatném technickém stavu. Jeho oprava má být hotová do konce září.

Veronika Salášková 2016-06-19 03:23:00

Vydavatelství

Cena za výtisk 12 Kč
Cena za výtisk 12 Kč
Cena za výtisk 12 Kč
Cena za výtisk 12 Kč

Nabídky práce

Kurátor Chmelařského muzea - Chmelařství, družstvo Žatec

Náplň práce: průvodcovské služby s komentovanými prohlídkami * zpracování účetních dokladů (evidence skladu, pokladny apod.) * účast na veletrzích cestovního ruchu a kulturních akcích ve městě * aktualizace webových stránek muzea a fb * obnova a realizace expozic muzea. Požadujeme: SŠ vzdělání zakončené maturitou * dobré komunikační dovednosti * základní znalost AJ * znalost NJ výhodou * praxe v cestovním ruchu výhodou * samostatnost, ochota učit se novým věcem. Nabízíme: zázemí stabilní firmy * odpovídající mzdové ohodnocení * zajímavou práci * benefity v rámci sociálního programu.
Kontakt: Ing. Milan Vlček
Tel.: 415733207
WWW: https://www.chmelarstvi.cz/images/aktuality/chmelarstvi-prace_170x150_c19oprava.pdf
E-mail: prace@chmelarstvi.cz


Operátor CNC mechatronického soustruhu, obráběč kovů

Náplň práce: obsluha a programování CNC obráběcího centra (soustruhu) * stanovení obráběcích parametrů a sestavení nástrojů a materiálů * kontrola nastavení strojů a kontrola nástrojů, kontrola průběhu práce během výrobního procesu * provádění kontrolního měření vyráběných součástek pomocí různých měřících a zkušebních přístrojů. Požadujeme: SŠ/SOU vzdělání - technické strojní * znalost řídícího systému Fagor * znalost čtení technických výkresů * schopnost samostatně určit technologický postup soustružení a zvolit potřebné nástroje a materiály. Nabízíme: zázemí stabilní firmy * odpovídající mzdové ohodnocení * zajímavou práci * benefity v rámci sociálního programu.
Kontakt: Ing. Milan Vlček
Tel.: 415733207
WWW: https://www.chmelarstvi.cz/images/aktuality/chmelarstvi-prace_170x150_c19oprava.pdf
E-mail: prace@chmelarstvi.cz


Strojní zámečník - Chmelařství, družstvo Žatec

Náplň práce: výroba a montáž česacích linek * zámečnické a svářečské práce. Požadavky: SOU/SŠ vzdělání technické * svářečský kurz na kyslíko-acetylenové svářování plamenem * svářečský průkaz na svařování elektrickým obloukem v ochranné atmosféře. Nabízíme: zázemí stabilní firmy * odpovídající mzdové ohodnocení * zajímavou práci * benefity v rámci sociálního programu.
Kontakt: Ing. Milan Vlček
Tel.: 415733207
WWW: https://www.chmelarstvi.cz/images/aktuality/chmelarstvi-prace_170x150_c19oprava.pdf
E-mail: prace@chmelarstvi.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video