Lidé mohou běhat pro lékaře nemocnice v Ústí nad Labem

Lucie Steklá 2020-04-15 13:35:54

Ústecký kraj (vh) Organizátoři sportovního seriálu Milada Tour připravili virtuální charitativní běžecký závod, jehož výtěžek bude věnován lékařům a záchranářům z Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem.

Virtual Charity Run si může zaběhnout každý zájemce v průběhu celého dubna. Vypsány jsou oblíbené trasy na 5, 10 a 21 kilometrů. Princip účasti je jednoduchý. Účastník běhu si vyberte den i trasu tak, jak mu vyhovuje, zaregistruje se a pak už jen stačí zajít si do parku, do lesa nebo kamkoli, kde je minimální koncentrace lidí a užít si alespoň část dne aktivně a v pohybu. 

Přispět mohou samozřejmě i Ti, kteří běžet nechtějí. Ke startovnému, které činí 100 korun, je možné přidat dobrovolný příspěvek navíc, objednat si originální medaili nebo funkční tričko. Každý z účastníků má šanci zabojovat nejen o nejlepší čas, ale také může být vylosován a získat dárky od partnerů a organizátorů Milada Tour.

„Právě zdravotníky, kteří od začátku března stojí v první linii, chceme ocenit za jejich maximální úsilí a zároveň pomoci nemocnici tam, kde je třeba. Rádi bychom touto cestou také vyjádřili velké díky nejen zdravotníkům, ale i hasičům, policistům, dobrovolníkům a všem, kteří pomáhají. Jsme v tom spolu,“ uvedl organizátor běhu Michal Neustupa. Kompletní informace naleznete na webu www.miladatour.cz.

Základní informace: Termín závodu: 1. až 30. dubna 2020, lokalita: kdekoli, kde rádi běháte. Ideálně park, les, příroda, trasy: 5 km / 10 km / 21 km, startovné: 100 Kč (obsahuje online certifikát o pomoci zdravotníkům) + možnost přispět dalším dobrovolným příspěvkem, možnost přispět zakoupením originální medaile, možnost přispět zakoupením trička Milada Tour.


Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video