Květinový den se přesouvá na září, kupte si e-kytičku

Alla Želinská 2020-05-21 11:40:00

Z důvodu epidemiologických opatření prodej kytiček v ulicích Loun, Žatce, Podbořan či Chomutova letos 13. května bohužel neproběhl. V květnu ale můžete sbírku podpořit on-line zakoupením e-kytičky za DMS v rámci kampaně Květinový květen.

KVĚTINOVÝ KVĚTEN

Sbírka Český den proti rakovině 2020 bohužel musela být přesunuta na 30. září. Protože je však květen stále naším květinovým měsícem, organizátoři se rozhodli uspořádat Květinový květen. Až do konce května tak můžete podpořit veřejnou sbírku Ligy proti rakovině on-line zakoupením e-kytičky, kterou si sice nepřipnete na klopu nebo na batoh, ale můžete si ji umístit například na svou profilovou fotografii na FB.

„Pokud to situace umožní, proběhne sbírka (prodej kytiček v ulicích a rozdávání preventivních letáků) v náhradním podzimním termínu ve středu 30. září 2020. Předem všem děkujeme za pochopení a podporu! Již zaslané objednávky kytiček automaticky převádíme pro podzimní termín. Máte chuť pomáhat aktivněji nebo nepotkáváte ve svém okolí žádné prodejce? Ozvěte se nám na tel.: 603 546 116, e-mail: jana.mauleova@arcadia.cz. Těšíme se na spolupráci!“ uvedla Jana Mauleová z organizačního týmu sbírky.

Hlavní téma letošní sbírky: Nádory ledvin a močového měchýře – možnosti prevence.

Cílem sbírky je preventivně působit na širokou veřejnost prostřednictvím letáků s informacemi; za nabízené kvítky měsíčku lékařského získat prostředky na boj proti rakovině – na nádorovou prevenci, zlepšení kvality života onkologických pacientů, podporu onkologické výuky, výzkumu a vybavení onkologických center.

Posláním dárcovské SMS ve tvaru DMS KVET 30 nebo DMS KVET 60 nebo DMS KVET 90 na číslo 87 777  můžete koupit e-kytičku a podpořit tak Český den proti rakovině. Cena DMS je 30 / 60 / 90 Kč. Pomáhat můžete také pravidelně každý měsíc odesláním  DMS TRV KVET 30 nebo DMS TRV KVET 60 nebo DMS KVET 90.

(Na archivních snímcích Květinový den v Lounech)

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video