Bertík ve středu otevře dveře, jste srdečně zváni

Alla Želinská 2020-09-30 00:33:00

Volnočasové centrum najdete ve „staré školce“ v Kryrech.

Bertík, volnočasové centrum v Kryrech, dnes, ve středu 30. září od 9 do 12 a od 14 do 17 hodin má dveře otevřené pro všechny zájemce – děti, maminky, tatínky, sourozence… „V pondělí jsme finišovali s úklidem a drobnými úpravami, abychom ve středu přivítali všechny na Dni otevřených dveří. Maminky už by rády do herny,“ říká s úsměvem Lída Motlová Kantová z Bertíka.

Centrum nově najdete v areálu školy, v tzv. „staré školce“, kam se přestěhoval z městského bytu v kulturním domě. „Od školních vrat nahoru, a budova v čele. Po levé straně schodiště a tam bude zvonek. V brzké době i cedule na domě,“ navigují pořadatelky.

A co mají v plánu? „K dispozici bude herna, budou probíhat výtvarné dílničky, chystáme i nějaké workshopy a další akce. S Bertíkem se opět zúčastníme 3. října Jablečného dne, tedy letos jarmarku. Ten se přece jen uskuteční, ale bez doprovodného programu kvůli vládním opatřením – bude to Jablečný farmářský trh, kdy na nádvoří od 10 do 16 hodin budou stánky s mošty, cidery, jablečnými sladkostmi, ale také drobnostmii a dárky s podzimní tématikou,“ upřesnila dále Lída.

Oblíbené hodiny jógy v Bertíku se také obnoví, ale pravděpodobně až koncem října. Pilates se pro změnu stěhuje do Podbořan, kde je povede Nikola Kudrnáčova.

Volnočasové centrum Bertík vzniklo v Kryrech v roce 2016, 21. října bylo slavnostně otevřeno. FOTOGALERIE z otevření ZDE.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video