Dětský klub připravil na léto originální příměstské tábory

Alla Želinská 2021-05-24 23:32:00

Dětský klub Podbořany pořádá pro všechny děti 1. - 5. tříd nejen z Podbořan atraktivní letní příměstské tábory. Každý den v každém turnusu na děti čekají kreativní činnosti, bojové hry, jednou za týden celodenní výlet, dokonce ve dvou turnusech třídenní pobyt s noční hrou a samozřejmě koupání. Přihlášky si rodiče mohou vyzvednout přímo v klubu, nebo si dokumenty nechat poslat mailem.

„Již v loňském a předloňském roce měly tyto tábory u dětí a rodičů velký úspěch. Děti poznaly život pirátů, práčat z husitských dob, sportovní disciplíny, život poutníka a hlavně prošly období v českém Egyptě s Kleopatrou. I letos v Dětském klubu Podbořany budou probíhat naše tradiční letní příměstské nepobytové tábory, které opět budou plné her, zábavy a hlavně celodenních výletů. Stále je možno přihlásit děti od 1. - 5. třídy ZŠ, a to nejen z Podbořan,“ informuje vedoucí vychovatelka DK Podbořany Zina Hereitová.

Letos na přihlášené děti čekají pestrá a zajímavá témata: 1. turnus - 12. 7. - 16. 7. Lesní dobrodružství – v tomto týdnu děti čeká Stopovaná v lese, celodenní výlet na kolech, záhadná myslivna, lesní kvíz, stezka, vodní hry. 2. turnus – 19.7. - 23.7. Vítr do plachet – námořní zvyky, třídenní pobyt na Nechranické přehradě, noční hry s rodiči, námořní stezku pravdy, útěk spoutaných zajatců, zmatený běh džunglí a vodní bojové hry. 3. turnus - 26. 7. - 30. 7. Život na farmě – třídenní pobyt na farmě, bojové hry, závody na plavidlech, bližší seznámení s domácími zvířátky. 4. turnus - 2. 8. - 6. 8. Po stopách Kryštofa Kolumba – výlety na kolech, celodenní výlet na Farmu v Radíčevsi, námořní bitva v Nepomyšli, kreativní činnosti. 5. turnus - 9. 8. - 13. 8. Vodníci a hastrmani – výroba píšťalky, celodenní výlet na Matyldu v Mostě – bruslení, koloběžky, vodní radovánky. 6. turnus - 16. 8. - 20. 8. Rovnou za nosem – výroba větváčků, bosonohá stezka, celodenní výlet vlakem na Odlezelské vodopády, závody na plavidlech, celodenní výlet na kolech do Kryr. 7. turnus - 23. 8. - 27. 8. Policejní akademie – návštěva PČR, dopravní hřiště řízené PČR, celodenní výlet do Kadaně, „zatýkání“, „přepadení“, bojové hry a překvapení k rozloučení s létem 2021.

„Na tyto letní turnusy uvítáme kolegyni, která má ráda dobrodružství. Určitě nebude litovat,“ dodává vychovatelka.

Přihlášky si můžete stáhnout na www.vcp-zatec.cz v sekci Dětské kluby. Pro více informací volejte 733 738 134 (p. vychovatelka Zina Hereitová), najdete je také ZDE.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video