Podbořanští chovatelé připravují výstavu

Alla Želinská 2023-09-29 17:20:17

Základní organizace Českého svazu chovatelů Podbořany pořádá 14. října při výročí pětasedmdesát let od svého založení tradiční podzimní výstavu králíků, drůbeže, holubů spojenou s propagační výstavou exotického ptactva. Dále v chovatelském areálu proběhne okresní výstava drůbeže a holubů základních organizací okresu Louny.

„V tomto roce slaví naše činorodá organizace čítající momentálně 35 členů, mezi kterými máme i 5 mladých chovatelů ve věku 13 – 16 let, 75 let od svého založení. Sídlíme na adrese Mírová 912. Za poslední dva roky jsme zde udělali spousty práce. Tímto bychom chtěli pozvat širokou veřejnost k návštěvě naší výstavy, byli bychom rádi, kdybyste si mezi nás zase nacházeli cestu v hojném počtu. To je pro nás ta největší odměna – projevený zájem o to, co děláme. Na výstavě bude chutné občerstvení, kdy bude možnost dát si svíčkovou, guláš, dále venku budou chutné klobásky a i něco sladkého ke kávě a čaji se najde. Bude zde tombola, burza zvířat. A samozřejmě že výstava je spojená s prodejem zvířat. Takže zájemci o doplnění chovu si přijdou určitě také na své. Budeme se na vás těšit a jste všichni srdečně zváni našimi členy základní organizace - v sobotu 14. října od 8 do 14 hodin,” srdečně zve jednatel ZO Podbořany Bohuslav Potůček.

V každé expozici budou uděleny poháry za nejlepší kolekce, vodní drůbež a kmen drůbeže. Podrobné informace zájemci získají na tel: 721 407 916, nebo email: zocschpodborany@seznam.cz.

"Ještě pro zájemce z řad mladých chovatelů: ten, kdo u nás vystaví, má letos poprvé možnost získat pohár pro nejlépe hodnocená zvířata mladého chovatele. Zda odměníme jen jednoho nebo až tři mladé chovatele s nejlépe hodnocenými zvířaty, nechme se překvapit... Tak se toho nebojte a předveďte své chovatelské uměni na naší podbořanské výstavě 14. 10. 2023. Budeme se těšit," shrnul za výbor ZO ČSCH Podbořany B. Potůček. 

                               

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video