Infocentra nabízejí zajímavé knihy

Alla Želinská 2024-04-15 09:50:00

Postoloprty, Podbořany - Jedinečnou fotoknihou, hodnou vaší pozornosti a vhodnou i jako dárek je publikace České hrady a zámky z nebe - severní Čechy. Vyšla za podpory Kulturního zařízení města Postoloprty. Také Infocentrum Podbořany nabízí zajímavé publikace.

Jedinečnou fotoknihou, hodnou vaší pozornosti a vhodnou i jako dárek je publikace České hrady a zámky z nebe - severní Čechy. Vyšla za podpory Kulturního zařízení města Postoloprty. „Náš kraj je plný architektonických skvostů, jež leteckými snímky unikátně zvěčňuje právě tato kniha. Mezi severočeskými hrady a zámky jsou samozřejmě i Postoloprty a okolí, v lounském okrese jich v publikaci najdeme desítky. Knihu žádejte v infocentru na Mírovém náměstí. Dotovaná cena je 199 Kč (např. v e-shopech je za 699 Kč!),” uvádí ředitel KZMP Pavel Panenka.

V Infocentru Podbořany zájemci mohou zakoupit knihu Tajemství, příběhy a pověsti Doupovských hor. „Kniha se věnuje krajinné oblasti, která má bohatou historii spojenou s lidským pokolením, ovšem v současné době je prakticky veřejnosti nepřístupná, neboť se z valné většiny jedná o vojenský újezd Hradiště. Kromě bohaté textové části, nabízí i nepřeberné množství kvalitních fotografií, které čtenáře seznámí s „uzavřenou krajinou”, kam se běžný návštěvník nedostane. Zajímavým zpestřením populárně naučných textů je téma bájí a pověstí, které se vázaly k Doupovským horám. Kniha se rychle vyprodala, vyšel ale dotisk a je opět v nabídce našeho Infocentra. Cena je 400 korun,” informovala Hana Oktábcová z Infocentra Podbořany.

V současné době Infocentrum nabízí mj. knihu Podbořany 660 let od první zmínky, Tajuplné Podbořansko, Květena, Geologie, knihy s volyňskou tématikou, publikaci Podbořany, dějiny města a okolních obcí, Bílé zlato (o kaolinu). 

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video