Úspěšné zátahy na dealery

Lucie Steklá 2015-07-22 10:57:00

Lounsko – Úspěšné zátahy na drogové dealery mají na svém kontě lounští kriminalisté. V polovině června se jim podařilo zadržet obchodníky s drogami, kteří působili na Lounsku, o měsíc později byli úspěšní na Žatecku.

„Již v polovině června v této věci policisté realizovali domovní prohlídky v jedné chatařské lokalitě na Lounsku. Na místě zadrželi 41letého muže z Prahy. Zjistili, že dotyčný nejméně od ledna letošního roku vyrobil v garáži na pozemku rekreační chaty přesně nezjištěné množství pervitinu, který dále poskytoval koncovým uživatelům,“ uvedla k případu lounská policejní mluvčí Jaromíra Střelcová. Tuto drogu obviněný nejméně v jednom případě i vyměnil, a to za dva gramy marihuany. Policisté dále zjistili, že uvedený muž na předmětné adrese neoprávněně odebíral elektrickou energii. „Komisař služby kriminální policie a vyšetřování jej obvinil z trestného činu nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy, a také z trestného činu krádeže. V souvislosti s tímto případem zadrželi policisté v minulých dnech na jedné pražské adrese i jeho, o dva roky staršího, komplice, který společně s již obviněným vyráběli v garáži na pozemku uvedené chaty pervitin a dále jej distribuovali. V objektu rovněž přechovávali prekurzory,“ dodala mluvčí. Policejní komisař i tohoto muže obvinil z trestného činu nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. V rukou lounských policistů skončili v minulých dnech další drogoví dealeři. V tomto případě se jedná o muže a ženu (oba ročník 1989) ze Žatecka, kteří nejméně od září minulého roku na Žatecku a přilehlých obcích prodávali pervitin. Drogu nakupovali převážně od dodavatele na Mostecku.

Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video