Miss Prima Křivky se může stát žena z Lubence: Eva Kuchtová je ve finálové dvanáctce soutěže krásy

Alla Želinská 2016-07-14 13:19:00

Jediná soutěž krásy pro plnoštíhlé, baculaté, oblé dívky a ženy v České republice, kterou pod názvem Miss Prima Křivky 2016 pořádá agentura CZ Plus Size Models, má také zástupkyni z Podbořanska. Jmenuje se Eva Kuchtová, je jí 34 let a bydlí v Lubenci. Je vdaná a má dvě dcery, v soutěži krásy soutěží s číslem 12.

Do soutěže se Eva přihlásila sama díky upoutávce na internetu. „Viděla jsem upoutávku soutěže, takže jsem si řekla, proč to nezkusit, možná se mi poštěstí a vyhraji. Nebo si mě někdo všimne a otevřou se mi další možnosti… Odeslala jsem tedy dotazník – a jsem ve finálové dvanáctce,“ usmívá se sympatická žena.
Nikdy dříve se přitom žádné podobné soutěže nezúčastnila.
Soutěž má za sebou dvě základní kola, která proběhla v Praze. Po vybrání do finálové dvanáctky, kam se Eva dostala, čeká dívky a ženy několik soustředění ve ski areálu Monínec.
Finálový galavečer soutěže Miss Prima Křivky 2016 se uskuteční 20. září od 19 hodin v divadle Broadway v Praze. Eva Kuchtová se na něj připravuje spolu s dalšími soutěžícími na soustředěních, která probíhají jednou do měsíce. „Celkem máme čtyři soustředění, která jsou naplánovaná na víkendy a poslední zasahuje i do pracovního týdne. Ale to je i v jiných soutěžích,“ přiblížila Eva.
Její dcerky chodí do školky a školy v Lubenci. „Mladší dcera Eliška, jíž jsou tři roky, navštěvuje mateřskou školku v Lubenci, a starší devítiletá dcera Nikola chodí do Masarykovy základní školy v Lubenci. Nikola se mnou bude vystupovat na finálovém galavečeru ve volné disciplíně, kde budeme tancovat country, což bude premiéra. Na castinzích jsem vystupovala sama,“ pokračuje paní Kuchtová.
Před mateřskou dovolenou pracovala v Rakovníku v podniku Eberspächer jako operátorka. Vyrábějí se tam výfuky do aut. Nyní Eva pracuje jako asistentka. Jak říká, rodina ji v soutěži podporuje. „Manžel je mi velikou oporou, dcery samozřejmě také,“ dodává.
Do soutěže se mohou přihlásit dívky a ženy s minimální konfekční velikostí 42 po dosažení 18 let. Minimální výška 175 cm není podmínkou. „Prostě, jak se lidově říká, musíte být žena „krev a mlíko”. Nezáleží na tom, jestli jste vdaná či svobodná, máte děti, pracujete, nebo studujete. Já osobně mám konfekční velikost 44 – 46. Porota hodnotí celkový dojem. Charisma, osobitost, ladnost, talenty, chůzi, půvab i komunikační schopnosti,“ prozradila Eva.
Účast v soutěži Eva Kuchtová vřele doporučuje všem ženám: „Všechny holky prima křivek, zúčastněte se příštích ročníků, je to skvělá zkušenost a plno nezapomenutelných zážitků!“ říká.
A kdyby soutěž vyhrála? „Řádně to oslavím! A využila bych dalších možností, jako například stát se plus size modelkou, focení, třeba i přehlídky…“ uvažuje Eva.
V Lubenci vyrůstala a nedá na svůj kraj dopustit. „Mám to tu ráda. Pěkná procházka je k Lažanské studánce, nebo třeba na Bílý Kříž. V okolí Lubence je krásná příroda,“ říká mladá žena.
Držíme tedy Evě palce ve finále, které proběhne 20. září!

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video