Fotbalový memoriál na Ročově vyloupily Zlonice

Jarka Cibulková 2016-08-03 09:39:00

Ročov – Pohár za vítězství v jednatřicátém ročníku fotbalového memoriálu Josefa a Zdeňka Hlaváčkových na Ročově si odvezl tým Zlonic. Ve finále porazily druhé Domoušice 1:0. Bronz si vykopali domácí fotbalisté a po dlouhé době se postavili na pomyslné stupně vítězů. Ročov si letos do svého týmu přidal posilu. Bývalého slovenského reprezentanta Maroše Klimpla, který v současnosti hraje za Sokol Brozany. Mimo Slovensko a ČR působil na klubové úrovni ve Skotsku, Dánsku, Srbsku a na Kypru. Čtvrté místo obsadily Měcholupy, když nestačily na Ročov a v zápase o třetí místo prohrály 3:0. Pátý se umístil Řevničov a šestý tým Slavětína, oba celky hrály na turnaji poprvé.

Hodnotným darem, hodinkami za zhruba pět tisíc, posléze byli oceněni jednotlivci. Nejlepším střelcem byl vyhlášen Jakub Veselý ze Slavětína, pro titul nejlepší hráč si přišel kapitán domácího týmu Tomáš Houf a nejlepším brankářem byl Tomáš Kopecký ze Zlonic. Připraven byl i doprovodný kulturní program. Děti se mohly svézt na koních nebo navštívit tvořivý stánek, nechyběla vystoupení agility a tanec s obručí. Celý den pak zakončila taneční zábava pod širým nebem se skupinou Rabaka Elán revival a třešničkou na dortu byl famózní ohňostroj. Bohatý program na ročovském hřišti navštívilo zhruba pět set návštěvníků.

Více snímků najdete zde

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video