Hasiči převzali medaile na zámku

Alla Želinská 2017-05-25 12:31:00

Krásný Dvůr (až) Starosta obce Krásný Dvůr Zuliko Vychytil a kastelánka státního zámku Michaela Hofmanová se spolu se zástupcem zdravotní pojišťovny Ministerstva vnitra zhostili minulou středu 10. května milé povinnosti při slavnostním předávání medailí Hasičského záchranného sboru České republiky Za věrnost II. a III. stupně. Třiceti profesionálním hasičům z celého kraje ve velkém sále krásnodvorského zámku předal medaile náměstek ředitele HZS Ústeckého kraje Martin Laníček.

Služební medaile III. stupně se udělují po desetileté službě a medaile II. stupně po dvacetileté službě, za její vzorný výkon.
Tento slavnostní akt se uskutečnil poprvé na Podbořansku. Místo předání se po okresech Ústeckého kraje mění a předává se k výročí 8. května a 28. října. Už jenom to, že se ocenění hasičů služebními medailemi ke státnímu svátku 8. května konalo na zámku Krásný Dvůr, je událost. Hudebně ji doprovodit měli čest čtyři žáci ZUŠ Podbořany – na kytaru Jakub Kadavý ze třídy učitele Lubomíra Beneše a na klávesy Nicole Jandik ze třídy Martina Říhovského, Terezka Janoušová a Petr Poplštein ze třídy Zdeňky Fantové.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video