S dětskými dny se roztrhl pytel, v Lubenci navíc interaktivní veletrh

Alla Želinská 2017-05-31 14:17:00

Podbořansko (až) Dětský den pro předškoláky všech mateřských škol ve městě se koná ve čtvrtek 1. června v areálu Domova pro seniory v Podbořanech. „Začínáme v 9.30 a budeme tady mít i loutkové divadlo z PL Petrohrad. Pohádkové představení začne okolo 10.30 hodin. S pořádáním akce nám přijdou pomoci studenti GSOŠ Podbořany,“ informuje ředitelka domova Marie Henlínová.

Dětský den v Nepomyšli se uskuteční v sobotu 3. června na tamním fotbalovém hřišti. „Začíná ve 14.30 hodin a určitě bude i pěna, podle počasí, které vypadá slibně,” zve velitel SDH Nepomyšl  Vladimír Vázler. Dětský den v pohádce připravuje tamní Červený kříž ve spolupráci právě s dobrovolnými hasiči, TJ Sokol, rybáři, koňským dvorcem Chmelištná a úřadem městyse. Budou soutěže, malování na obličej, ukázky výcviku psů, svezení se na koni, hasičské auto a od 17 hodin bude hrát k poslechu a tanci hlavně pro odrostlé děti kapela Sprint.

Očihov zve v sobotu 3. června od 14 hodin do parku na odpoledne plné her ke Dni dětí – o zahnání žízni malých i velkých a něco dobrého na zub bude postaráno, po skončení her bude následovat posezení a možná i hry dospělých. Zve obec Očihov a dobrovolní hasiči.

Vroutek, fotbalové hřiště – i tam v sobotu 3. června ve 14 hodin začíná Dětský den – stezka kouzelným lesem plná soutěží, klauniáda, ukázka policejního a sanitního vozu.

V sobotu 3. června navíc pokračuje v Lubenci veletrh škol a volného času. Zájemci mohou prožít zajímavý den vzájemným poznáváním možností vzdělávání dětí do 15 let. Veletrh proběhne od 10 do 15 hodin v prostorách mateřské školy v Lubenci. Uvidíte a vyzkoušíte si karate, předvedou se vám mladí umělci z pobočky ZUŠ v Lubenci nebo se seznámíte s netradiční výukou vlastivědy a dějepisu na zámku v Krásném Dvoře. Nejzajímavějším bodem programu bude ale bezesporu možnost pohrát si s nejmodernějšími technologiemi, jako jsou interaktivní stoly či multitablety, využívanými při moderní výuce ve školkách.

V neděli 4. června se s dětmi můžete vydat do Podbořanského Rohozce i do Krásného Dvora. V Rohozci dětský den startuje na hřišti ve 13 hodin – na děti čekají různá stanoviště se soutěžemi a odměnami, občerstvení pro malé i velké a mnoho dalšího.

V Krásném Dvoře start a cíl Dětského dne je na tamním koupališti. Od 14 hodin tam na všechny čeká vás příjemná procházka, spousta soutěží, skákací hrad a opékání buřtíků.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video