Zámecké kulturní léto

Jarka Cibulková 2017-08-04 09:11:00

Jimlín – Přednášky, divadlo, hudba a prohlídky, takový je výčet akcí, které pro návštěvníky připravil během prázdnin Nový Hrad v Jimlíně během Zámeckého kulturního léta.

První srpnovou sobotu sem můžete přijít za Schwarzenberskými děsy na noční prohlídky. Od 20 do 24 hodin je připraven strašidelný program, který je vhodný pro děti od 12 let. Organizátoři upozorňují, aby si návštěvníci zarezervovali termíny.
Veselou divadelní pohádku Pověsti staré i české přiveze do Jimlína v sobotu 19. srpna od 17 hodin Divadlo NAVĚTVI z Prahy. Populární divadelní soubor Rádobydivadlo Klapý se představí na zámku v sobotu 26. srpna od 20 hodin Rozmarným létem. Česko-kubánská kapela, Ústecký komorní orchestr a Big Band Milana Bitnera zahrají v neděli 27. srpna. Jan Žižka se ve středu 30. srpna rozpovídá o hospodářských dvorech na bývalých schwarzenberských panstvích na Lounsku. Celé kulturní zámecké léto v Jimlíně uzavře 9. září Kulturní šmitec.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video