Úvod   /   Zprávy   /   Hudební festival

Hudební festival

Jarka Cibulková 2017-08-20 00:56:00

Jimlín (caj) Filmové melodie a hudba z českých pohádek či muzikálů budou znít na zámku Nový Hrad v Jimlíně v neděli 27. srpna při šestém ročníku Hudebního festivalu. Ranní rozjezd v rytmu jazzu a soulu zajistí od 9 hodin oblíbená lounská skupina Jazzcase. Poté je na podiu vystřídá Ústecký komorní orchestr se sólisty Evou Boháčkovou, Pavlem Machátem (zpěv), Petarem Taševem z Makedonie (housle) a Janem Kolihou (saxofon). Můžete se těšit na filmové melodie, hudbu z českých pohádek a muzikálové skladby od F. Loewe, E. Morricone, K. Svobody, písně od F. Lehára, J. Strausse a skladby A. Chačaturjana i skupiny Queen v podání patnáctičlenného orchestru pod taktovkou Jiřího Knotteho.

Odpolední program od 13 do 17 hodin zajistí Mezcla Orquestra (ČR/Kuba) s latinsko-americkými skladbami, Bonus Quartet (Roudnice n. Labem) a velký jazzový orchestr Milana Bitnera (Louny).
Celým dnem vás bude provázet moderátor Pavel Machát. Pro děti je připraven dětský koutek s tvořivou dílničkou, malováním a hrami. Festival pořádá sdružení Historic Velká Černoc.

 

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video