Člověk v přírodě s novým exotickým pavilonem

Jarka Cibulková 2017-09-09 00:22:00

Louny (caj) Pestrý program nabízí tento víkend výstava Člověk v přírodě doplněná o Potravinářský a nápojový salon a Řemesla a kreativitu. Od pátku 8. do neděle 10. září se brány lounského výstaviště otevírají návštěvníkům od 9 do 17 hodin.

Novinkou letošního roku je exotický pavilon C, kde najdete pozoruhodné druhy papoušků, plazů a ryb. Pro děti i dospělé bude připraveno plno programů a soutěží jak z chovu drobné domácí zvěře, tak i exotické. Můžete si tu pořídit „selfí“ s papouškem ara nebo kakadu. Přehlídku dravých ptáků můžete zhlédnout v pátek od 10.15 a 14.15 a v neděli od 11.15 a 13 hodin před pavilonem B.
Chůzi a běh našich čtyřnohých kamarádů po pohyblivých překážkách předvedou kynologové v sobotu od 10 hodin. Mažoretky Základní umělecké školy Louny a tanečnice z TK Luna Louny předvedou své umění v sobotu i v neděli. Z Olomouce přijede speciální tým, který trénuje psy na vyhledávání pohřešovaných osob. Na jeho práci se přijďte podívat v neděli v 10.30 a 14 hodin. Ve stejný den proběhne na výstavišti i krajská výstava psů. Přihlášeno je 390 čtyřnohých kamarádů. Ukázky výcviku koní budou probíhat celý víkend.
Sobota přivítá soutěž o nejhezčího voříška a nejhezčího čistokrevného pejska bez průkazu původu. Přihlásit se můžete na mailu: sekretariat@diamantexpo.cz.
Nebude tradičně chybět ani stánek Českého svazu chovatelů, který obsadí pavilon D. V béčku najdou místo zájmové kluby města Louny. Potravinářský a nápojový salon přiveze určitě i různé druhy vín a burčáku.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video